16 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

“Dur Yolcu” Çanakkale sergisi sizi bekliyor

250 bin şehidimizin olduğu Çanakkale Zaferine ait savaş malzemelerinin sergilendiği “Dur Yolcu, Çanakkale Savaş Malzemeleri Sergisi” açıldı.



Bizim Aile dergisi Mersin temsilciliği aile semineri düzenledi

BİZİM Aile Dergisi Mersin temsilciliğinin düzenlediği “Ailede iletişim” konulu seminer büyük ilgi gördü. Sadece hanımlara mahsus olan ve Mistur Otelde yapılan seminere konuşmacı olarak, “Dost TV” programcılarından Eğitimci Yazar İbrahim Ünal ve Saide Nur yıldız katıldı.



Şanlıurfa’da turizm günleri

KÜLTÜR ve Turizm Tanıtım Günleri kapsamında çok sayıda misafiri ağırlamaya hazırlanan Şanlıurfa Vâlisi Nuri Okutan “Amacımız Şanlıurfa’yı bölgenin çekim merkezi ve ‘merkez ili’ olarak konumlamak” dedi. Şanlıurfa’nın sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerin tanıtılması amacıyla Şanlıurfa Vâliliği tarafından organize edilen Kültür ve Turizm Tanıtım günleri sona erdi.



Tarladan çini ustalığına

KÜTAHYA’NIN bir köyünde açılan çinicilik kursuna katılan kadınlar, tarla işlerinden arta kalan zamanda çiniciliği öğrenerek aile bütçelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.



“Miniaturk” aslında bir Osmanlı projesiymiş!

1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi’nin, 7. sayısında yer alan “Minyatür Bir Osmanlı Devlet Parkı” başlıklı yazı, bu günkü “Minyatür Park” konseptinin dünyada ilk kez Münif Paşa tarafından önerildiğini belirtiyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl