23 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

 

Şampiyonluğun favorisi Bursa

GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçıyla ilgili olarak üzücü bir sonuç aldıklarını ifade etti.

Deplasmanlarda çok puan kaybettiklerini kaydeden Rijkaard, ‘’Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı’’ diye konuştu. Rijkaard, şampiyonluk şanslarının olduğunu ve son dakikaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini anlatarak, ‘’Geçen hafta Bursaspor’un şansı fazla dedim, ama tepki aldım. Bursaspor favoridir ve biz son dakikaya kadar mücadele edeceğiz’’ dedi. Rijkaard, şunları söyledi: ‘’Herkes Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a odaklanıyordu. Bursaspor’un 1 maçı eksik ve Ankaraspor’dan 3 puan alacaktı. O nedenle bu tür açıklama yapmıştım. Önümüzdeki maçları kazanmamız gerekiyor. Diğer taraftan büyük isimlere karşı rakipler farklı motive ediyor. Bizim de daha farklı mücadele etmemiz gerekiyor.’’

GÜNEŞ: HAKETTİK

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, Galatasaray karşısında kazanmaya yakın taraf olduklarını ve kazandıklarını söyledi. Güneş, ‘’Oyuncuların iyi niyeti, emekleri kazanmayı getirdi. Taraftar da iyiydi. Tribünler de sahaya iyi yansıdı’’ diye konuştu. Öte yandan, Trabzonspor, üç büyükler karşısında 680 gün sonra galibiyet hasretini sonlandırdı.

23.03.2010


 

Sivas Teknik Direktörtü Ertuğral istifa etti

SİVASSPOR’DA teknik direktör Muhsin Ertuğral, istifa etti. Önceki gün sahasında Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilerek ligde kalma mücadelesinde büyük yara alan Sivasspor’un yönetim kurulu maçın ardından olağanüstü toplandı.

Toplantıda teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın yönetimin önünü açmak için istifasını sunduğu öğrenildi. Sivasspor yönetiminin yeni teknik direktör arayışlarına başladığı bildirildi.

23.03.2010


 

Bank Asya'da İzmir takımlarının kara haftası

BANK Asya 1. Lig’de 27. haftayı mağlubiyetle kapatan İzmir ekiplerinden Bucaspor, Altay ve Karşıyaka, ilk kez aynı haftayı puansız tamamladı.

Ligde 27. haftada lider Kardemir Karabükspor’a yenilen Bucaspor, en yakın rakibi Adanaspor’un 5 puan önünde 2. sıradaki yerini korudu. Ligde bu hafta en yakın rakibi Adanaspor’a yenilerek üçüncülüğü rakibine kaptıran ve 2. sırada bulunan Bucaspor’a yaklaşma şansını kaçıran Altay, ligde üst üste 2. mağlubiyetini elde etti. Ligde 3. kez üst üste 2. mağlubiyetini elde eden Altay, ligin ikinci devresinde oynadığı 10 maçta 11 puan toplayabildi. Geçen hafta kulüp başkanı Akif Ersezgin’in istifa etmesinin ardından yeni teknik direktör arayışı içinde oldukları iddia edilen Karşıyaka, geçen hafta İzmir’de kaybettiği Kartalspor maçının ardından bu hafta da deplasmanda Orduspor’a aynı skorla 1-0 yenildi.

23.03.2010


 

Kayserispor 6 haftadır galibiyete hasret

SÜPER Lig’in ikinci yarısında 9 haftada sadece 9 puan toplayabilen Kayserispor, 6 haftadır galibiyet yüzü göremedi.

Deplasmanda Ankaragücü’ne 3-0 yenilen Kayserispor, ligde bu haftaki sonuçlarla 7. sıraya geriledi. Ligin ikinci yarısında sadece Gaziantepspor’u yenen sarı-kırmızılı ekip, 9 maçta sadece 9 puan toplamış oldu. İkinci yarıda 9 maçta 4 yenilgi 3 de beraberlik aldı.

23.03.2010


 

A. Gücü'nde yabancıların performansı sevindirdi

TURCELL Süper Lig’de sahasında konuk ettiği Kayserispor’u 3-0 gibi net bir skorla yenen Ankaragücü’nde moraller yerine geldi.

Ligin ikinci yarısında 6 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertlilerde, sergilenen güzel futbol gelecek adına da ümit verdi. Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, Kayserispor karşısında alınan galibiyetten çok yabancı futbolcuların sergilediği performansa sevindiklerini söyledi.

23.03.2010


 

Türkiye Kupası hakemleri açıklandı

ZİRAAT Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 24 Mart Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe-Manisaspor karşılaşmasını Abdullah Yılmaz, 25 Mart Perşembe günü Trabzonspor-Antalyaspor arasındaki 90 dakikayı ise Hüseyin Göçek yönetecek.

23.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl