22 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Depreme hazırlıklı olmalıyız

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) Türkiye Ofisi Başkanı Kazuhide Nagasawa, 1999 depreminden sonra Türkiye’nin, depreme hazırlık ve deprem sonrası için deprem zararlarını azaltma yönünde gerekli tedbirleri hızlandırdığını belirtirken, bu türden hazırlılıkların sürekli olmasının büyük önem taşıdığını söyledi.


Diyabetin ‘ekonomiye’ yükü de büyük

Türkiye, 2010’da toplam sağlık harcamalarının yüzde 11’ini diyabete ayıracak. Uluslararası Diyabet Federasyonu (IDF) 2009 Diyabet Atlası’nda yer alan

Kapıkule’deki tır kuyruğunun sebebi, Bulgaristan

Kapikule Sınır Kapısında yurt dışına çıkış yapacak 440 TIR, 11 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.


  Günler ‘çeyreksiz’ kaldı

Altin fiyatlarındaki artış ev hanımlarının düzenlediği günlerin vazgeçilmezlerinden olan çeyrek altına olan ilgiyi azalttı.


  30 bin TL’lik otomobilini bir çift güvercinle takas etti

Bursa’da, Güvercin Sevenler Derneği’nin açılışında bir çift güvercinle 30 bin TL değerindeki otomobil takas edildi. Türkiye’de sayıları hayli fazla olan güvercin severler, bir kuşu lüks otomobilden daha pahalıya almakta tereddüt etmiyor.


  İş adamlarından Darfur’daki kadınlara 85 lira yardım

Konya’da bir doktor, iş adamı arkadaşlarıyla Sudan’ın Darfur bölgesinde, eşini çatışmalarda kaybeden kadınların banka hesabına ayda 85 lira yatırmaya başladı.


  Kocaeli’nin havası gözetlenecek

Kocaelı’nin muhtelif bölgelerine biri mobil 11 istasyon kurulacak. Bu istasyonlar sayesinde şehrin hava kirliliğinin haritası çıkartılacak.


  Bursa, modanın ikinci adresi olacak

Uludağ Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (UHKİB) ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) işbirliğinde, bu yıl 2-3 Nisan tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenecek olan Tekstil ve Moda Tasarım Günleri ile sektörün kalbi Bursa’da atacak.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl