05 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Kahvehaneler, okuma köşelerini ihmal ediyor

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, kahvehane çalıştıranların ruhsat alırken yaptırdığı okuma köşesinin daha sonra ne hale geldiğinin takip edilmediğini söyledi.



Zübeyir Gündüzalp rahmetle yad edildi

ZÜBEYİR Gündüzalp’in vefatının 39. yılı münasebetiyle, Bediüzzaman Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı tarafından bir anma programı düzenlendi. Programda, “Zübeyir Gündüzalp” kitabının yazarı İbrahim Kaygusuz, Yeni Asya okuyucuları ile buluşarak sohbet etti.



Tarım emektarlarının fotoğraf sergisi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen 1. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması sergisi Bursa’da izlenime sunuldu.



Müzebüs, Türkiye’yi karış karış geziyor

TÜRKİYE’NİN ilk ve tek sanayi müzesi Rahmi M. Koç Müzesi’nin başlattığı gezici müze projesi Müzebüs, Arçelik sponsorluğunda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.



100 öğrenci sokakta beraber kitap okudu

KÜTÜPHANELER Haftası kapsamında “Okuyan Bir Türkiye İstiyoruz” sloganıyla yola çıkan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencileri, kordonda gezen vatandaşların dikkatini çekmek ve mesajlarını iletmek için kitap okuma eylemi yaptı.



Tarihî Üftade Tekkesi restore ediliyor

BURSA Büyükşehir Belediyesi, tarihî mirasın ayağa kaldırılmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde, Üftade Tekkesi’nin restorasyonuna başladı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl