10 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TÜRK TÜLEKOM ARENA STADI GÜN SAYIYOR

TOKİ İstanbul Uygulama Dairesi BaşkanıNiyazi Özdemir, Türk Telekom Arena'nın açılır-kapanır çatısının kısa bir süre de olsa gecikmeli olarak hizmete gireceğini vurguladı.


UEFA memnun ayrıldı

UEFA Yönetim Kurulu üyesi ve Milli Takım Turnuvaları Komitesi Başkanı Gilberto Madail, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2016 Avrupa Şampiyonası düzenl

Ligde sessiz derbi: Beşiktaş-Trabzon


  15 bin kişilik Ataköy Spor Salonu tamamlandı

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye'de 28 Ağustos12 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Final Grubu maçlarının oynanacağı Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.


  Şen: Messi Türkiye'nin tanıtım elçisi olsun

FENERBAHÇE'NİN eski başkanlarından Ali Şen, ''Müthiş bir yaratık'' olarak nitelendirdiği Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin Türkiye'ye getirilmesinin hem imkansız hem de çok kolay olduğunu söyledi.


  Trabzonspor'un ilk hocası Hayri Gür toprağa verildi

TRABZONSPOR'UN dün vefat eden ilk antrenörü Hayri Gür, Trabzon'da toprağa verildi.


  Şike soruşturmasında 3 kişi daha adliyede

ŞİKE soruşturması kapsamında Samsun'da gözaltına alınan futbolcu Celil S., eski hakem Uğur D. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi daha Adliyeye sevk edildi.


  Yetenekli basketbolcular bugün gösteri yapacak

EN iyi genç basketbolcunun ABD'deki eğitim kampına katılma hakkı kazanacağı NBA Garanti Skills Challenge'ın İstanbul sokak filmi çekim etkinliği bugün başlayacak.


   TÜRKCELL SÜPER LİGDE BU HAFTA


   BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl