09 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Özürlüye bedava tatil

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl İstanbullu özürlülere kapılarını açtığı “Özürlüler Yaz Kampı” kayıtları başladı. Aileleriyle birlikte bir hafta ücretsiz tatil imkânı, bütün İstanbullu özürlülere bir telefon kadar yakın.


Annelere satranç eğitimi veriliyor

VAN İstasyon İlköğretim Okulunda uygulanan ‘’Anne Benimle Satranç Oynar mısın?’’ projesi kapsamında, öğrenciler annelerine satranç oynamayı öğretiyor.

Mahalle polisi halkla bütünleşti

YURT genelinde yaklaşık 4 yıl önce 10 ilde pilot olarak başlayan Toplum Destekli Polislik (TDP) uygulaması bütün illere yayılarak bir yandan asayiş ol


  Sedir, Toroslar’da hayat buldu

MERSİN Orman Bölge Müdürü Mustafa Gözükara, Lübnan’ın sadece bayrağında kalan sedirin Türkiye’de yeniden hayat bulduğunu söyledi.


  Deprem habercileri Eskişehir’den izleniyor

ESKİŞEHİR’DE TÜBİTAK desteğiyle kurulan gözlem istasyonlarında, deprem habercisi olma ihtimali bulunan yeraltı sularındaki radon ve karbondioksit değişimi, su seviyesi ve sıcaklıklarının ölçümü yapılıyor.


  İzciler yarım ton pil topladı

ADANA’NIN Kozan ilçesinde bir lisenin izci grubundaki öğrenciler, başlattıkları kampanyayla yarım ton atık pili toplayarak, pillerin tabiata ve çevreye zarar vermesini önlediler.


  150 kilo kavrulmuş at eti ele geçirildi

DÜZCE Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler, bir istihbaratı değerlendirmesi sonucu Düzce’nin Gölyaka ilçesi Kemeryanı Köyünde 150 kilogram kavrulmuş at eti ve 6 at ele geçirdi.


  Malatya Belediyesi’nden toplu konut projesi

MALATYA Belediyesi Esenlik Limitet Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, “Yeşilevler yanına 6 katlı binalar şeklinde yeni siteler yapacağız” dedi.


  CBÜ Hastanesi kan merkezi kurdu

CELAL Bayar Üniversitesi (CBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özcan Kayıkçıoğlu, hastane bünyesinde oluşturdukları kan merkezi ile bölge insanına hizmet vermeye başladıklarını söyledi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl