14 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Çocuklarımız, Çanakkale’yi Truva olarak tanıyor

ÖZEL Otlukbeli Eğitim Kurumları, Çanakkale Savaşı’nın yıl dönümü faaliyetleri çerçevesinde Erzincan’da ‘Çanakkale Destanı’ konulu konferans düzenledi.



Kazaklar, ney sesine hayran kaldı

KAZAKİSTAN’IN eski başşehri ve kültür merkezi Almatı’da düzenlenen Uluslararası Caz Festivali, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.



İslâm dünyası eserleri görücüye çıktı

İNGİLTERE’NİN başşehri Londra’da ünlü Sotheby’s Müzayede Evi’nde yarın satışa sunulacak olan yüzlerce İslâmî eserlerden oluşan kolleksiyon görücüye çıktı.



Antalya’da “Böceklerin diliyle Allah” semineri

BİZİM Aile dergisi Antalya okuyucularının düzenlediği “Böcekleri Diliyle Allah” semineri Yeni Asya Antalya Temsilciliği seminer salonunda yapıldı. Konuşmacı, ziraat mühendisi Aziz Özkan “Dünyayı böcekler istilâ etmiştir” desek yalan olmaz, diyerek başladığı konuşmasında, Kırım-Kongo Kanamalı Ateş virüs hastalığı neden son yıllarda artış gösterdiğinden başlayarak, sivrisineğin kanat seslerine kadar bir çok konuyu bir araya getirerek tefekkürî bir seminer verdi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı- Yeni Asya Gazetesi- Bizim Radyo- Sentez Haber- Yeni Asya Neşriyat-Promosyon- Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım