21 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Yeni Asya Neşriyat İzmir TÜYAP’ta

17–25 Nisan tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar alanı içinde 300 civarında yayınevinin katılımı ile gerçekleşen kitap fuarı, ilk günden itibaren büyük bir ilgi gördü.

Her gün 11:00–19:00 saatleri arasında açık olan fuarda, yazarlar kitaplarını imzalama ve okuyucuları ile buluşarak sohbet etme imkânı buluyor. Yeni Asya Neşriyat da büyük bir coşku ile her yıl olduğu gibi, bu yıl da okuyucularıyla buluştu. Kendisiyle görüştüğümüz Yeni Asya standı görevlisi Aydın Argın çeşitli dinî kitaplar ve Risâle-i Nur Külliyatının indirimli olarak satıldığını belirterek, Bediüzzaman Beşlemesi ve Nefis Muhasebesi kitabının çok ilgi gördüğünü hatta Nefis Muhasebesi kitabının mevcudunun kalmadığı söyledi. Ayrıca bu yıl ilk defa ayrı bir stand kurularak dergi grubumuz da okuyucularıyla buluştu. Dergi standı daha çok öğretmenlerin ve öğrencilerin ilgi odağı oldu. Burada hem dergiler tanıtılarak, hem de abone kaydı yapılarak dikkat çekici bir çalışmaya imza atıldı.

21.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeni Asya Neşriyat İzmir TÜYAP’ta

  O evlerde yaşayanların hikâyesi yazılıyor

  “Akıllı” Can Kardeş birinci oldu

  Akşehirliler kızgın

  Gaziantep’in özgün tatları Develi’de

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım