24 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.Saray'dan Valencia'ya red

İSPANYOL basını, Mehmet Topal ile sözlü anlaştığını iddia ettiği Valencia'nın, Galatasaray ile müzakerelere başladığını, ancak ilk teklifinden olumlu cevap alamadığını belirtti.


TRABZONCELL 61 BİN ABONEYE ULAŞTI

TRABZONSPOR'UN mobil sanal operatör hizmeti TrabzonCell, 61 bin aboneye ulaştı.''Hattıni Bil'' sloganıyla 8 ayda 61 bin abone rakamına ulaşan TrabzonC

Ferguson: Emekli olacağım saçma

İNGİLTERE Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Menajeri Alex Ferguson, gelecek sezon sonunda emekli olacağıyla ilgili iddiaları yalanladı.


  Kerem Ağustos'u bekliyor

DOPİNG yaptığı gerekçesiyle 1 yıl ceza alan Efes Pilsen'in milli basketbolcusu Kerem Gönlüm, 10 Mayıs'ta kulübüyle çalışmalara başlayacağını söyledi.


  MAKUKULA: KALIYORUM

KAYSERİSPOR'UN Portekizli futbolcusu ve ligde 19 golle gol krallığının zirvesinde yer alan Makukula da Kayserispor'da kalmak istediğini belirterek, ''Öncelikli tercihim Kayserispor'dan yana.


  Moralsiz Beşiktaş Sivasspor karşısında galibiyet arıyor

BEŞİKTAŞ, Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında bugün sahasında Sivasspor ile karşılaşacak.BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.


  Şanlıurfa'da kupa finali öncesinde konaklama krizi

ŞANLIURFA GAP Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıkları devam ederken, kentte o gün için konaklamada yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle, yer bulamayan ve ailece gelen kişilerin evlerde misafir edilmesi planlanıyor.


  19 Mayıs "Futbol Günü" olarak kutlanacak

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), UEFA'nın, Avrupa'daki profesyonellik dışındaki futbol faaliyetlerinin kutlanması için seçtiği ''19 Mayıs Grassroots Günü''nü, Türkiye'de ''Herkes İçin Futbol Günü'' olarak kutlayacak.


   TÜRKCELL SÜPER LİG'DE PROGRAM


   BANK ASYA 1. LİG'DE BU HAFTA


   BEKO BASKETBOL LİGİNDE BUGÜN



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım