24 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.Saray'dan Valencia'ya red

İSPANYOL basını, Mehmet Topal ile sözlü anlaştığını iddia ettiği Valencia'nın, Galatasaray ile müzakerelere başladığını, ancak ilk teklifinden olumlu cevap alamadığını belirtti.

Superdeporte gazetesi ve radyo 9 tarafından verilen haberlerde, Valencia kulübünün Galatasaray'a 4 milyon Avroluk bonservis teklifinde bulunduğu, ancak sarı-kırmızılıların bunu kabul etmediğini ileri sürüldü. İspanyol medyası, herşeye rağmen müzakerelerin devam ettiği Valencia'nın yeni teklif götüreceğini kaydetti. Bu arada Valencia teknik direktörü Unai Emery, Radyo 9'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarında kulübün Mehmet Topal ile ilgilendiğini bildiğini söyledi. Emery, ''Bu futbolcunun getirilmesi için çalıştıkları konusunda bilgim var. Topal'ın özelliklerini biliyoruz ve takımı güçlendirmek için aradığımız fiziksel özelliklere sahip'' şeklinde konuştu. Öte yandan günlerdir Topal hakkında övgü dolu sözlerle haber yapan Superdeporte gazetesi, internetteki taraftar anketine devam ederken, şimdiye kadar Valencialılar'ın yüzde 83'ü Türk futbolcunun alınmasından yana görüş bildirdi.

MEHMET TOPAL NE DEDİ?

Mehmet Topal ise, İspanya'nın Valencia takımına transferi konusunda şunları söyledi: ''Beni yakından tanıyan insanlar, formamı, kulübümü, camiamı ne kadar çok sevdiğimi bilir. Ben Galatasaray'da oynamaktan her zaman onur ve gurur duydum. O formayı taşıdığım zamanlarda da bütün gücümle mücadele etmeye çalıştım. Galatasaray bizim yuvamız, evimiz gibi. Buraya geldiğimiz zaman da evimize gelmiş gibi hissediyoruz kendimizi. Benim takımıma olan sevgimi, saygımı çevremdeki insanlar çok iyi biliyor. Tabii ki Avrupa'da oynamak isterim. Basında çıkan haberlerden ve bu olayların dışında kalmak istiyorum. Önümüzdeki dört hafta bizim için çok kritik. Menajerlerimizle, yöneticilerimiz görüşüyor. Ben dört hafta bu konudan uzak olmaya çalışıyorum. Sezon sonunda hayırlısı neyse o olsun.''

Topal: Az hata yapan ipi göğüsleyecek

GALATASARAYLI futbolcu Mehmet Topal, ligde kalan maçlarını kazanarak şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi. Mehmet Topal, Galatasaray TV'de 'yaptığı açıklamada, takımın performansının iyi olduğunu belirterek, ''Sivasspor maçında son dakikada yediğimiz gol olmasaydı, fikstüre bakınca şampiyonluk yolunda en güçlü adaylardan biri olduğumuzu söyleyebilirdim, ama Sivas'ta yediğimiz son dakika golü bizi çok yıprattı, çok üzdü. Ligde son dört haftada en az sayıda hata yapan takım ipi göğüsleyecek'' dedi.

24.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'dan Valencia'ya red

  TRABZONCELL 61 BİN ABONEYE ULAŞTI

  Ferguson: Emekli olacağım saçma

  Filede yarı final günü

  Kerem Ağustos'u bekliyor

  MAKUKULA: KALIYORUM

  Moralsiz Beşiktaş Sivasspor karşısında galibiyet arıyor

  Şanlıurfa'da kupa finali öncesinde konaklama krizi

  19 Mayıs "Futbol Günü" olarak kutlanacak

  TÜRKCELL SÜPER LİG'DE PROGRAM

  BANK ASYA 1. LİG'DE BU HAFTA

  BEKO BASKETBOL LİGİNDE BUGÜN

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım