26 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Denizli: Canımız çok yandı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, zor günlerinde yanlarında olan taraftarlarına Sivasspor maçında galibiyet yaşatmak istediklerini, ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.


Basketbol normal sezon bitti, sırada ‘play-off’ heyecanı var

BEKO Basketbol Ligi'nde normal sezon tamamlanırken, play-off çeyrek final eşleşmeleri de belli oldu. Ligde 2009-2010 sezonunu Efes Pilsen lider olarak

Manisaspor Süper Lig'e tutundu

TÜRKCELL Süper Lig'de Kayserispor'u yenerek, deplasmandaki 174 günlük hasretine son veren Manisaspor, ligde kalmayı garantiledi. Ligde 31. haftayı Kay


  Bobo'dan penaltı tepkisi

BEŞİKTAŞ'IN Brezilyalı oyuncusu Bobo, 'Sivasspor maçında 'yüzde yüz bir penaltılarının'' verilmediğini iddia etti. Siyah-beyazlı oyuncu, geçen hafta Fenerbahçe ile yapılan derbi maçında kaçırdığı penaltı konusunda, ''Fenerbahçe'nin defans oyuncusunun penaltı noktasını açmasından dolayı ben topu öne koymak istedim.


  Beşiktaş için bitti


  Denizli: Batuhan isterse Beşiktaş'a hizmet eder

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, genç futbolcu Batuhan konusundaki soruyu şu şekilde cevapladı: ''Beşiktaş'a geldiğim günden beri benim ve camianın sıkça karşılaştığı bir soru.


  SERDAR PATLADI

"Futbol hayatımla oynamak istiyorlar"


  Haliç'te 17 yıl sonra maraton koşuldu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'nin, Atletizm Federasyonu ile birlikte organize ettiği 8. Uluslararası Haliç Yarı Maratonu, İstanbul'da koşuldu.


  Filede kupa Ziraat'ın

VOLEYBOLDA 2009-2010 sezonu Teledünya Erkekler Türkiye Kupası'nın sahibi Ziraat Bankası oldu.


  Rooney: Dünyanın en iyi futbolcusu Messi

İNGİLTERE Premier ligi takımlarından Manchester United'ın forvet oyuncusu Wayne Rooney, Barcelona'nın Arjantinli oyuncusu Lionel Messi'nin dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu söyledi.


  Torres'e göre Premier Ligi oyuncuların canını çıkarıyor

LİVERPOLL ve İspanya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Fernando Torres, İngiltere futbolunda fizik gücün çok ön planda olmasından yakındı.


  Dünya Bocce Şampiyonası İzmir'de yapılacak

İZMİR, ekim ayında bayanlar Dünya Bocce (Volo) Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Bowling Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, "Bocce Branşı Şampiyonası İzmir'de yapılacak." dedi.


  Ersanlı Bucks evinde Hawks'ı 107-89 yendi

AMERİKAN basketbol ligi NBA'de play-off Doğu Konferansı'ndaki mücadelede, Milwaukee Bucks evinde Atlanta Hawks'ı 107-89 yenerek seride ilk maçını kazandı.


  Denizli futbolu bu sezon küme düştü

TÜRKİYE Profesyonel Liglerinden mücadele eden Denizli'nin iki takımı Denizlispor ve Denizli Belediyespor, bu sezon bir alt lige düştüler.


  Türkiye'nin ilk fair play müzesi Konya'da açılıyor

KONYA'NIN Merkez Karatay Belediyesi, 162 bin metrekare alanda oluşturduğu Olimpiyat Parkı'na Türkiye'nin ilk Fair Play Müzesi'ni kuruyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım