30 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kewell 110 gün sonra dönüyor

GALATASARAY'DA sakatlığı büyük sorun probleme sebep olan Avustralyalı futbolcu Harry Kewell, 110 gün sonra yeşil sahalara dönme şansını yakaladı.

Orduspor ile 10 Ocak'ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası grup maçında forma giyen ve ilk yarı sonunda oyundan çıkan Kewell, sakatlığı nedeniyle formasından 110 gün ayrı kaldı. Uzun süren tedavisinin ardından hafta başından beri kontrollü olarak takım idmanlarına çıkmaya başlayan ve son iki gün takımla birlikte çalışan Kewell, oynayacak duruma geldi. Kewell, teknik direktör Frank Rijkaard'ın kararı doğrultusunda, sarı-kırmızılıların 1 Mayıs'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada maç kadrosuna alınabilecek. Kewell, böylece yaklaşık 4 ay sonra yeniden yeşil sahalara dönecek. Harry Kewell'ın, bu sezon oynadığı 27 resmi maçta 14 golü bulunuyor. Öte yandan Galatasaray, 1 Mayıs'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Sakatlıkları geçen Mehmet Topal ve Emre Aşık'ın takımla birlikte çalıştırıldıkları açıklandı.

BELEDİYE G.SARAY'I YENEMİYOR

İSTANBUL Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı Galatasaray karşısında galibiyet elde edemedi. İstanbul ekibi, 3 sezondur mücadele ettiği ligde, Galatasaray ile yaptığı 5 maçın, 3'ünü yitirdi, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ligdeki ilk sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile 22 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında ise rakibine 30 yenildi. İstanbul temsilcisi, geçen sezon ise deplasmanda 20, kendi sahasında ise 10'lık skorlarla rakibine mağlup oldu.

30.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  İTALYA'DA İNTER COŞKUSU

  Mourinho: Barcelona'yı hiçbir zaman çalıştırmam

  Kewell 110 gün sonra dönüyor

  ALİ SAMİ YEN İHALESİ İPTAL EDİLDİ

  Şöhretler kanser hastaları için sahaya çıktı

  "Sinan Erdem Ödülü" M. Ali Yılmaz'a verildi

  25 ülkeden 156 golfçü Antalya'da mücadele ediyor

  Türkiye Kupası finalinin biletleri satışa sunuldu

  ABD'de "USA Trabzonspor Derneği" kuruldu

  Voleybolda final serisinin ilk maçı yarın oynanacak

  Tottenham Hamit Altıntop'u yakın takibe aldı

  F.Bahçe-Bornova önünde

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım