05 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Ağlatan mektuplar

ÇANAKKALE savaşları sırasında cepheye ve cepheden de kimisinin eşine, kimisinin annesine yazdığı duygu yüklü mektuplardan oluşan “Çanakkale’den Mektup var” adlı kitabı okuyanlar, gurur ve hüznü bir arada yaşıyor.



Yeni Asya Neşriyat Bilecik Kitap Fuarında

BİLECİK Belediyesi tarafından eski belediye binasında açılan 3. Kitap Fuarında Yeni Asya Neşriyattan çıkan yeni kitaplar büyük ilgi görüyor.



Osmanlı’nın dünyaya bakışını anlatan harita sergisi

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı’nın, 2009 Uluslararası Kâtip Çelebi faaliyetleri çerçevesinde Kâtip Çelebi’nin 400. doğum yıl dönümü anısına düzenlediği ‘Piri Reis’ten Katip Çelebi’ye Osmanlı’nın Dünya’ya Bakışı’ haritaları sergisi Samsun’da açıldı.



Kumbaradan kitap çıkacak

KOCAELİ’DE okullara konulan kumbaralara öğrenciler bağış yapıyor. Yapılan bağışlarla okullara kitap alınacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu sene 2. Kitap Fuarı hazırlıklarında son aşamaya gelirken öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamak için bir kampanya başlattı.



Kur’ân-ı Kerim’i ve ezanı güzel okuyanlar ödüllendirildi

ERZURUM Palandöken Müftülüğü’nce düzenlenen Kur’ân-ı ve Ezan’ı Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye girenler altınla ödüllendirildi.



Dünya yemekleri festivalde yarıştı

ÖZBEKİSTAN’IN başşehri Taşkent’te düzenlenen uluslar arası yemek festivalinde, onlarca ülkenin mili yemekleri görücüye çıktı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım