23 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Altay mı? Konya mı?

BU sezon değişen statü sebebiyle tek devreli lig usulüyle oynanan Yükselme Grubu’nda ilk iki maç sonunda 6 puan toplayan Konyaspor ile 4 puana ulaşan Altay, İstanbul’da Süper Lig’e yükselen son takım olabilmek için karşılaşacak.


94 maçta, 34 gol attı

FENERBAHÇE'DE beklentilerin altında bir performansta kalan İspanyol forvet Daniel Güiza, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig şampiyonluklarını

F1 tırları İstanbul'a gelmeye başladı

İSTANBUL Park pistinde 28-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak Formula 1 Türkiye Grand Prix’si öncesi takımların TIR’ları İstanbul’a gelmeye başladı.


  Arsenal, Bordeaux’dan Chamakh’ı transfer etti

İNGİLTERE Premier Lig takımlarından Arsenal, Fransa’nın Bordeaux takımının Faslı forveti Marouane Chamakh’ı transfer etti.


  Ümitler Estonya önünde

ÜMİT Millî Futbol Takımı, 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. Grup’taki 7. maçında bugün deplasmanda Estonya ile karşılaşıyor.


  Saraçoğlu yenileniyor

AVRUPA'NIN elit statları kategorisinde yer alan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çimler değiştiriliyor, stat zemini için alttan ısıtma sistemi yapılıyor.


  Messi korkuttu

2010 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Arjantin Milli Takımı’nda forvet Lionel Messi’nin sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakması teknik ekibi korkuttu.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.