08 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

AYKUT HEDEFİNE ULAŞTI

FENERBAHÇE ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Alman teknik direktör Christoph Daum, sarı-lacivertli yönetimden hiçbir zaman destek görmediğini söyledi.


Guiza ne olacak?

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman'ın son açıklamaları yeni sezonda İspanyol forvet Daniel Guiza ile pek çalışmak istemediğini ortaya koydu.

Süper Kupa 7 Ağustos'ta

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bu yıl beşincisi düzenlenecek TFF Süper Kupa'nın, 7 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat


  Preldzic için pazarlık yok

BASKETBOL Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Türk vatandaşlığına geçen Emir Preldzic'in A Milli Takım'da oynayabilmesi için Slovenya Basketbol Federasyonu'nun, Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yetiştirme payı istediği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.


  Banvit'e Avrupa müjdesi

BEKO Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından Banvit, yeni sezonunda basketbolun ''Avrupa Şampiyonlar Ligi'' kabul edilen ''Euroleague'' organizasyonunda mücadele edeceği bildirildi.


  Maradona'nın heykeli dikilecek

ARJANTİN Kongresi Temsilciler Meclisi üyesi Juan Cabandie, milli takımın teknik direktörü Maradona'nın heykelinin dikilmesi için teklif verdi.


  Hollanda finalde kimi istedi?

Hollanda Teknik Direktörü Bert Van Marwijk, Dünya Kupası yarı final maçında Uruguay'ı 3-2 yenerek finale kalmalarının, ''Hollanda gibi küçük bir ülke için mutluluk verici olduğunu'' söyledi.


  Mesut Özil reklâm filminde yaşlandı

ALMAN Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in rol aldığı Nike firmasının reklam filminde, yıldız futbolcunun 2050 yılında emekli olmuş ve yaşlanmış hali gösteriliyor.


  Özil Arsenal'e mi?

İSPANYOL ve İngiliz gazeteleri, transfer pazarının gözde isimleri Arsenal'de forma giyen Cesc Fabregas ile Werder Bremen'de oynayan Mesut Özil'in geleceklerinin çok kısa bir sürede belli olacağını savundular.


  Efes ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oluyor

BASKETBOLDA ULEB Avrupa Ligi 20102011 sezonu kuraları bugün İspanya'da çekilecek. İspanya'nın Barcelona kentinde TSİ 12.15'te çekilecek kuralarla Avrupa Ligi'nde normal sezon grupları ve eleme grubu eşleşmeleri belirlenecek.


  Sağlam: Acı ama gerçek, şehirden tek katkı olmadı

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa'nın takımına gerekli maddi desteği sağlamadığını ifade ederek, ''Bu takım tarihinin en büyük başarısını elde etti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.