10 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Netanyahu şaşırtacakmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ilginç bir açıklama yaparak ‘’Filistinlilerle yapacağı barışla, bu konuda şüphesi olanlar ve eleştirenleri şaşırtmayı amaçladığını’’ ifade etti ve ‘’ancak bunun için bir ortağa ihtiyacı olduğunu’’ söyledi.


'İsrail, bize sormadan İran’a saldırmaz'

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail’in tek taraflı bir şekilde davranıp İran’a saldırarak sürpriz yapacağına inanmadığını söyledi.

Doğu Kudüs başşehir olacak

LONDRA'DAKİ temasları sırasında düşünce kuruluşu Chatham House’de ‘Yeni Dünya Düzeninde, Transatlantik İlişkilerin Rolü’ konulu panelde konuşan Dışişl


  Pakistan kan gölü

PAKİSTAN'IN Afganistan sınırındaki aşiret bölgesi Mohmand’da düzenlenen intihar saldırısında 50’den fazla kişinin öldüğü bildirildi.


  Azerî ve Ermeni bakanlar görüşecek

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan’ın, Kazakistan’ın Almaatı şehrinde 16-17 Temmuzda yapılacak dışişleri bakanları toplantısında biraraya geleceği belirtildi.


  İtalya basını grevde

İTALYAN medyası, hükümetin özel hayatı koruma adına basın özgürlüğüne de kısıtlamalar öngören yasa tasarısına genel grevle tepki verdi.


  Slovakya’ya ilk kadın başbakan

SLOVAKYA Devlet Başkanı İvan Gasparoviç, ülkenin ilk kadın başbakanı İveta Radicova başkanlığındaki merkez sağ hükümeti atadı.


  Rusya’da suç oranı azaldı

RUSYA genelinde son altı ay içinde işlenen suç sayısında yüzde 12,6 azalma görüldüğü açıklandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.