14 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Özel harekâtçı generale hapis

İtalya’da Jandarma Özel Harekât Dairesi Komutanı Tuğgeneral Giampaolo Ganzer, Milano 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 14 yıl hapis ve kamu görevinden men cezasına çarptırıldı.


İsrail askeri, Kaddafi’nin gemisini de durduracak

Libya lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Saif El İslâm’ın başkanlığındaki Kaddafi Uluslararası Yardım ve Kalkınma Vakfının desteklediği bir yardım gemisi

İsrail’in raporu çöpe atılmalı

İNSAN Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail’in Mavi Marmara baskınıyla ilgili uluslararası bir komisyon kurulması ve soruşturmanın bu


  Irak’ta bombalı saldırılar: 6 ölü

IRAK'IN başkenti Bağdat ile Anbar ve Diyala vilayetlerinde düzenlenen saldırılarda 6 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.


  Almanya’da IHH yasağına tepki

ALMANYA İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere tarafından yasaklandığı açıklanan “Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı”nın (IHH) Başkanı Mustafa Yoldaş, yasak kararının “utanç verici ve hukuka aykırı” olduğunu belirtti.


  İHH: Bizimle ilgisi yok

İNSAN Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Almanya İçişleri Bakanlığının merkezi Frankfurt kentinde bulunan Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı (IHH) adlı Türk kuruluşunun faaliyetlerini yasaklamasıyla ilgili haberler üzerine, ‘’Almanya’daki İHH’nın bizimle ilgisi yok’’ açıklamasını yaptı.


  Srebrenitsa’nın bütün sanıkları yakalansın

BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-moon, 15 yıl önce Srebrenitsa’da 8 bin Boşnak erkeğin katledilmesinde rol oynayanların yargı önüne çıkarılması gerektiğini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.