16 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

SIRADA RAUL VAR

BEŞİKTAŞ'TA yönetim kurulu ve Başkan Yıldırım Demirören 3. yıldız isme de imza attırıyor.

Teknik Direktörü Bernd Schuster'in takımın başına gelmesiyle birlikte harekete geçen siyah-beyazlı yönetim önce Portekizli Quaresma'ya imza attırdı. Yönetimin önce Guti ve daha sonra da Raul ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Guti'nin, Başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesinden Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile görüştüğü ve anlaştığı belirtiliyor. İspanya'da bulunan Demirören ve transfer komitesinin bu kez de Raul ile prensipte anlaştığı belirtildi. Turkcell Süper Lig'in yayıncı kuruluşu ve haber konusunda kulüplerin resmi olarak yardımcı olmak zorunda olduğu Lig TV'nin muhabiri canlı yayında Beşiktaş'ın Guti'den sonra Raul ile de anlaştığını aktardı. Muhabir, Raul hakkındaki açıklamayı bizzat Beşiktaşlı yöneticilerden aldığını ve İspanya'da bulunan yöneticilerin kendisine "Raul ile prensipte anlaştık. Şu anda bir mahkemesi var. Mahkeme sonuçlandıktan sonra Raul'u İstanbul'a getireceğiz." dediklerini aktardı.

RAUL'UN MAHKEMESİ BEKLENİYOR

Schuster'in ardından Quaresma ve Guti gibi yıldızları renklerine bağlayan Beşiktaş, sezonun en büyük transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Guti'yi 2 yıllık renklerine bağlayan siyah beyazlı takım, Real Madrid'in gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olan Raul ile de söz kesti. Lig TV''nin haberine göre Real Madridli yıldızla 1'i opsiyonlu 3 yıllığına anlaşan siyah-beyazlı ekip, Raul'e imza attırmak için oyuncunun halen devam eden ticari bir mahkemesinin sonucunu bekliyor. Raul ile her konuda anlaşmaya varan yöneciler 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme üzerinde mutabık kalırlarken, ünlü golcünün İspanya'da devam eden davanın sonuçlanır sonuçlanmaz İstanbul'a gelerek kendisini Beşiktaşlı yapan imzayı atacağı öğrenildi.

DEMİRÖREN ÖNCE İSTEMEDİ

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören, Quaresma'nın ardından Guti'yi de transfer ederek bir sezonda 2 dünya yıldızını Beşiktaş'a kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor. Ancak Demirören, bundan yaklaşık 3 hafta önce Lig TV'ye yaptığı açıklamada Guti'yi transfer etmeyeceklerini söylemişti. Çünkü Demirören, Guti'nin bir erkekle uygunsuz görüldüğü ancak fotomontaj olduğu mahkemede kanıtlanan sahte fotoğraflarının spekülasyon malzemesi yapılmasından çekiniyordu. Ancak Schuster başta olmak üzere yakın çevresinin baskıları, Demirören'i bu çekincesinden döndürdü ve Guti de Beşiktaş'a transfer oldu.

16.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa'da rakipler belli oluyor

  Üzülmez:Quresma önemli bir yetenek

  SIRADA RAUL VAR

  F.Bahçe yönetimi transferde geç kaldı

  Guti iyi bir tercih

  Bursa'da en pahalı futbolcu Volkan Şen

  Güneş: Başkanla kavga etmedik

  Bağcılar'da Yaz Spor Okulları rekor kırıyor

  Boğaziçi Yüzme Yarışı Pazar günü yapılacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.