16 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Guti iyi bir tercih

Transfer döneminin en hareketli takımı Beşiktaş, İspanyol yıldız Guti ile anlaşarak flaş bir transfere daha imza attı.

Real Madrid'in önemli oyuncularından biri olan Guti biraz yaşlı olmasına karşılık kalitesi ve mükemmel tekniği ile Türkiye'de büyük işlere imza atacaktır. Bu futbolcuya bonservis ücreti ödenmediği için maliyeti Quresma kadar olmayacak. Türkiye'de artık sıradan bir yabancı bile yılllık 2,5 milyon avro'ya forma giydiğine göre, Guti'ye verilen ücret asla göze batmayacaktır. Başkan Yıldırım Demirören, yeni sezonda iyi bir takım kurdu. İstenilen isimleri kulübe kazandırdı. Şimdi takımın taraftar desteğine ihtiyacı var. Tribünlerin doldurulması ve forma satışlarının artması Beşiktaş'ın Avrupa'da başarılı olmasında en büyük etken olarak görülüyor. Bu destek sezon sonuna kadar mutlaka sürmelidir.

EMRE BELÖZOĞLU CEZASIZ KALMAMALI

Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketler erken başladı. Emre Belözoğlu'nun Belçika kampında kendisine laf atan bir gurbetçi seyirciyle girdiği diyalog sonrasında ayakkabılarını yere atarak antrenmanı terketmesi geliyorum diyen tehlikesinin habercisi olarak görülebilir. Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'ın ısrarlı olarak "Emre geri dön" sözlerine karşılık, otelin yolunu tutan bu futbolcu hocasının takım üzerindeki otoritesini bir anda yerle bir etti. Bu hareket cezasız kaldığı müddetçe diğer oyuncular da ondan cesaret alarak, sezon içinde saygısız davranışlarda bulunabilirler. Aziz Yıldırım yönetimi, bu konu hakkında herkese emsal olacak bir karar alarak, uygulamaya koymalıdır.

ARDA TURAN'IN BİTMEYEN TRANSFERİ

Usta kalem Hıncal Uluç, aldığı bir duyuma göre Arda Turan'ın 10 gün içinde Bayern Münih'e transfer olacağını ileri sürdü. Galatasaray Külübü bu iddiayı şimdiye kadar yalanlamadı ama böyle bir transferin gerçekleşeceğine kimse ihtimal vermiyor. Çünkü, Başkan Adnan Polat bu yönde defalarca sorulan sorulara verdiği cevapta, "Hiçbir Avrupa takımından şimdiye kadar resmi teklif almadık" demişti. Nedense Arda Turan'la ilgili transfer haberleri gerçek olmasa bile özellikle medyaya sızdırılıyor. Dedikodudan ibaret bu tip haberler onlarca defa manşete çekilip, sonra tekrar rafa kaldırılıyor.

EROL DOYRAN

[email protected]

16.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupa'da rakipler belli oluyor

  Üzülmez:Quresma önemli bir yetenek

  SIRADA RAUL VAR

  F.Bahçe yönetimi transferde geç kaldı

  Guti iyi bir tercih

  Bursa'da en pahalı futbolcu Volkan Şen

  Güneş: Başkanla kavga etmedik

  Bağcılar'da Yaz Spor Okulları rekor kırıyor

  Boğaziçi Yüzme Yarışı Pazar günü yapılacak

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.