18 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Elmadağ’da toplu sünnet şenliği

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde toplu sünnet şenliğine katıldı. Elmadağ Belediyesince sünnet ettirilen 125 çocuk için şenlik düzenlendi.

Şenliğe, Bakan Kavaf’ın yanı sıra Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü Dr. İsmail Barış, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Güdül Belediye Başkanı Hüseyin Erdoğan ve vatandaşlar katıldı. Daha önce Elmadağ Devlet Hastanesinde sünnet ettirilen çocuklar, süslenen bir traktör ve ailelerin oluşturduğu konvoy ile ilçe merkezinde gezdirildi. Çocuklara oyuncak ve top dağıtıldı. Tören öncesi palyaço gösterileri ve çeşitli eğlence aktiviteleri yapıldı. Bakan Kavaf, şenlikte yaptığı konuşmada, sünnet törenlerinin ailelerin ilk mürüvvetleri olduğunu söyledi. Belediyeler aracılığıyla bu konuda ailelere destek olarak mutluluk ve heyecanı paylaştıklarını dile getiren Kavaf, ‘’İnşallah çocuklarımızın düğünleri de böyle mutluluk içinde gerçekleşir. İnsan hayatındaki bu önemli günler bir ömür boyu hatırlanır. Bu güzel şöleni de çocuklarımızın hayatında çok güzel bir hatıra olacağına inanıyorum’’ dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Şahin de 125 çocuğun sünnet ettirildiğini belirterek, ‘’Allah, ailelerine damatlıklarını da göstersin. İnşallah nikâhlarını da biz kıyarız’’ dedi. Şahin, sünnet olamayan çocukların üzülmemesini, bu toplu sünnet şenliklerinin geleneksel hale geleceğini belirtti.

18.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Toplum gönüllüsü gençler Şanlıurfa’da

  Elbistanlı gençler okuma programındaydı

  Elmadağ’da toplu sünnet şenliği

  SEVGİ EVLERİNDEKİ 26 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

  Mersin’den Kırıkkale’ye ‘Gönül Köprüsü’ kuruldu

  Tarihi hoyratça kullanmış bir milletiz

  AKUT, depremi anlatmak için yollarda

  Sütçüler’de sel: 1 ölü

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.