22 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Beşiktaş'ın korkusu yok

BEŞİKTAŞ, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İstanbul'da 3-0 mağlup ettiği Faroe Adaları temsilcisi Vikingur ile bugün rövanş maçına çıkacak.

Toftir Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Finlandiya Federasyonundan Mattias Gestranius yönetecek. Karşılaşmada Gestranius'un yardımcılıklarını Mikko Alakare ve Marko Hanninen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Antti Munukka. Siyahbeyazlıların Vikingur karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Hakan, Ekrem, Ferrari, Sivok, İsmail, Nihat, Ernst, Tabata, Quaresma, Delgado ve Nobre (Bobo). Beşiktaş, Vikingur'u elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plezen takımıyla karşılaşacak. Eşleşmede ilk maç 29 Temmuz'da deplasmanda, rövanş ise 5 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.

AVRUPA'DA 138. SINAVI

Beşiktaş, Faroe Adaları'nın Vikingur takımıyla yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Avrupa kupalarında 138. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 137 maçtan 45'ini kazanıp, 28'inde berabere kalırken, 64 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında bugüne dek rakip fileleri toplam 159 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', kalesinde ise 207 gol gördü.

YUSUF TUNAOĞLU ANILIYOR

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu, vefatının 10. yılında bugün Zincirlikuyu'daki kabri başında anılacak. Beşiktaş'ın altyapısından yetişerek genç takımda oynayan ve henüz 17 yaşındayken A takıma kadar yükselen Yusuf Tunaoğlu, 22 Temmuz 2000'de geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etmişti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, anma töreninin saat 17.00'de yapılacağı ve tören için Akaretler'deki kulüp binası önünden saat 16.00'da otobüs kaldırılacağı bildirildi.

22.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Süper Lig'de derbiler ilk haftalarda

  KOCAMAN'IN ‘DİA’ SEVİNCİ

  Beşiktaş'ın korkusu yok

  İspanyol Getafe'nin Guiza ile ilgilendiği iddiası

  Akgül: Şiddetsiz bir lig istiyoruz

  Transferde geç kaldık

  Bursaspor'un kombine biletlerine yoğun ilgi var

  Ahmet Cömert'te hata düzeltildi

  Başarılı tenisçilere Genel Müdürden para ödülü

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.