28 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Guti İstanbul'da bir ‘idol’ gibi karşılandı

İSPANYOL basını, Beşiktaş'ın yeni transferi Guti'nin Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda taraftar tarafından karşılanmasına geniş yer ayırırken, "Guti, Türk topraklarında şimdiden kendini yıldız hissediyor" diye yazdı.

AS gazetesi, yönetmenliğini Vicente Aranda'nın yaptığı ve başrolünde Ana Belen'in oynadığı 1994 yapımı "Türk Tutkusu" adlı filmine atıfta bulunarak, "Guti, İstanbul'a gelişinde Türk tutkusunu ateşledi" yorumunu yaptı. Beşiktaş taraftarının İspanyol futbolcuyu, "bir idol" gibi karşıladığını vurgulayan AS, "Türkiye'de Guti çılgınlığı yaşandığını" kaydetti. Marca gazetesi de, "Real Madrid'deki 15 yıllık kariyerini üzgün bir şekilde noktalayan Guti'nin yüzünün İstanbul'da hemen gülmeye başladığını" belirtti. Diğer İspanyol gazetelerinden Sport "Guti, tam bir yıldız gibi karşılanıyor", El Pais "Beşiktaş, Guti'yi heyecanla karşılıyor", ABC ise "Guti'ye İstanbul'da kalabalık ve gösterişli karşılama" başlıklarını haberlerinde kullandı.

GUTİ FORMALARI SATIŞA ÇIKARILDI

Beşiktaş Kulübü, 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurduğu İspanyol yıldız Gutierrez Hernandez'in formalarını satışa çıkardı.Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Yeni transferimiz Guti'nin formalarını Kartal Yuvası mağazalarımızda satın alabilirsiniz. 2010-2011 sezonunda, takımımızda 14 numaralı formayı giyecek olan yeni transferimiz ve yıldız futbolcumuz Jose Maria Gutierrez Hernandez'in formaları, tüm Kartal Yuvası mağazaları ile 'www.kartalyuvasi.com.tr' internet adresinde satışa çıkartılmıştır'' denildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

BEŞİKTAŞ'IN son transferi İspanyol oyuncu Guti sağlık kontrolünden geçti. Siyah beyazlı kulübün sağlık sponsoru Acıbadem Grubu'nun Maslak'ta yeni açılan hastanesine getirilen İspanyol yıldız Guti, dün sabah erken saatlerde sağlık kontrolünden geçti. Kan örneği alınan, MR'ı çekilen Guti, efor testi de dahil olmak üzere bir dizi kontrolden geçirildi. İspanyol oyuncu dün akşam saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda binlerce taraftarın izlediği görkemli bir törenle imza attı. İmza törenine Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı.

28.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Guti İstanbul'da bir ‘idol’ gibi karşılandı

  F.Bahçe Avrupa'da ilk sınavına çıkıyor

  WTA Başkanı Allaster Sinan Erdem Salonu'nu beğendi

  A Millî Takımı 11 Ağustos'ta Romanya ile oynayacak

  Trabzonspor 6. hazırlık maçına bugün çıkıyor

  Haliç Üniversitesi futbolda Avrupa Şampiyonu oldu

  Adalarda yelkenler yarışacak

  Yılmaz Vural 4 oyuncusunu gönderdi

  Arjantinli Santana 3 yıl Kayserispor'da

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.