28 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

ASKERÎ ARACA SALDIRI: 4 YARALI

Osmanİye-Hasanbeyli ilçesi karayolunda, yol kenarına yerleştirilen patlayıcının infilâk etmesi sonucu, devriye görevi yapan araçtaki 4 asker yaralandı.


Alçak ve kirli oyunu bozalım

İnegöl ve Dörtyol ilçelerinde meydana gelen olayların provokatif olduğuna dikkat çekilirken, vatandaşların bu kirli ve alçakça oyuna gelmemeleri çağrı

Çiçek: Bu sahneleri geçmişte de gördük

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ‘’Şu içinden geçtiğimiz süreçte birtakım üzücü olayları yaşıyoruz ve görüyoruz.


  Operasyonlar devam ediyor

Hatay’In Dörtyol ilçesinde, 4 polis memurunun şehit olmasından sonra Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlar, uyarılara rağmen dağılmayarak eylem yaptı.


  Teröre gereken cevap verilmeli

Türkİye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, teröre karşı kararlılığın sürmesi gerektiğini bildirdi. Palandöken, Hatay’da 4 polis memurunun şehit olduğu terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Üzüntümüz tarif edilemeyecek kadar büyük. Ancak teröre karşı kararlılığımız sürmeli.


  AB süreci hızlandırılsın

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk iş dünyası olarak, ‘’yavaş çekim film’’ gibi yürütülen AB katılım sürecinde hızlanmak, uyum ve katılım sürecini tamamlamak istediklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, ‘’Biz, Avrupa Birliği’nin refahını, geleceğimiz olarak görüyoruz’’ dedi


  İngiltere’den AB desteği

Ankara’da resmî temaslarına başlayan İngiltere Başbakanı David Cameron, dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde yaptığı ve samimî mesajlar verdiği konuşmada, ateşli biçimde Türkiye’nin Avrupa Birliği’nin tam üyesi olmasını istedi. Cameron, “Ankara’dan Brüksel’e yolun açılmasını, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girmesini istiyoruz” dedi.


  TCG Gökçeada Firkateyni, Aden Körfezi’ne uğurlandı

TCG Gökçeada Firkateyni, Aden Körfezi’nde Birleşik Deniz Kuvvetlerine bağlı olarak görev yapmak üzere Aksaz’daki deniz üssünden yola çıktı.


  Devlette e-imza dönemi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bir ilki gerçekleştirerek bakanlıklar arasında elektronik ortamda yazışmayı ve e-imza kullanımını başlattı.


  Aydın Valiliği: Ortaya atılan iddialar ‘’iftira’’

AydIn Valiliği, bazı internet sitelerinde, ‘’bir itirafçı teröristin ağzından’’ yazılan kitaba dayandırılarak Vali Hüseyin Avni Coş hakkında ortaya atılan iddiaların ‘’iftira’’ olduğunu bildirdi.


  Kılıçdaroğlu'na tazminat dâvâsı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Ordu’da yaptığı konuşma nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tazminat dâvâsı açtı.


  Suç örgütü çökertildi

YaklaşIk 70 milyon kişinin kimlik, adres ve telefon bilgilerini yasa dışı yollarla elde ettikten sonra bazı hukuk bürolarına sattıkları ileri sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda 3’ü kadın 15 kişi gözaltına alındı.


  YSK'dan televizyonlara referandum uyarısı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 12 Eylül’de yapılacak Anayasa değişikliği referandumu sürecinde, TRT ve diğer yayın kuruluşlarının uymaları gereken ilke ve kuralları açıkladı.


  80 sanık, yakalama emrine itiraz etti

“Balyoz Planı’’ dâvâsı kapsamında haklarında yakalama emri çıkartılan 102 sanıktan şu ana kadar 80’i karara itiraz etti.


  Terörün zararlarını tazmin süresi uzatıldı

Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması için yapılan başvuruların sonuçlandırılma süresi uzatıldı.


  Şehit polisler için Adana’da tören

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde teröristlerin silâhlı saldırısı sonucu şehit olan 4 polis için Adana Valiliğinde tören düzenlendi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.