29 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Malî disiplin endişesi

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, içinde bulunulan referandum sürecinin ve yaklaşan seçim ortamında Malî Kural Yasası’nın ertelenmesinin, malî disiplinin sürdürülebilirliği konusunda endişeleri arttırdığını söyledi.



TZOB: 1 kg fındığın maliyeti 4,39 TL

Türkİye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, birlik tarafından yapılan fındık maliyet toplantısında 1 kilogram fındığın maliyetinin 4,39 TL olarak tesbit edildiğini bildirdi.



IMF: Yuan değerinin altında

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin’i para birimi yuanın değerinin altında olduğunu bildirdi. IMF’nin raporunda, yönetim kurulundaki birçok üyenin Çin’in para biriminin değerinin altında olduğu konusunda hemfikir olduğunu belirtilirken, ayrıntı verilmedi.



Mersin’de Arap turist bereketi

Keşfedİlmeyİ bekleyen sahil bandının yanı sıra, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkati çeken Mersin’e, başta Suriye olmak üzere Ortadoğu ülkelerinden gelen Arap turist sayısının geçen yıl artış gösterdiği bildirildi.



İhracatta hedef aşılacak müjdesi

DIş Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, son 12 aylık ihracatın 110 milyar dolara ulaştığını bildirdi.



ATO, sahte gıda üreticilerine ceza yağdıracak

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın gıda maddeleri üzerinde yaptığı denetimlerin sonuçlarını ürün bazında açıklayıp, marka ve üreticilerini gizlemesinin, vatandaşların bütün ürünlere kuşkuyla bakmasına yol açtığını öne sürerek, ‘’Bu durum dürüst çalışan üreticiyi, esnafı ve tüccarı da olumsuz etkiliyor.



Altın ve dolar üç ay önceki değerine döndü

Altının ons fiyatı, ABD’den gelen kötü tüketici güveni verileri ve vadeli işlemlerde sözleşme vadesinin bitmesiyle artan satışlarla 1.160 doların altına geldi.



BM, Türk personel alacak

BİRLEŞMİŞ Milletler, personel istihdam politikası çerçevesinde, nitelikli Türk gençlerine yönelik olarak Türkiye’de de bir sınav düzenleyecek.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.