01 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

HÜKÜMET YAŞ SINAVINDA

Bugün toplanacak olan Yüksek Askerî Şûrâda, mahkemenin haklarında yakalama kararı verdiği, ama iki kişi dışında tamamı dışarıda olan Balyoz sanıklarından muvazzaf general ve amirallerin terfî ettirilip ettirilmeyeceği merak konusu.


SP hakkındaki tedbir kararı kalktı

Saadet Partisi’nin (SP) 11 Temmuz’da yapılan kongre sonrası Mustafa Kamalak tarafından Ankara 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan dâvâda konulan ted

İstanbul Emniyet’inde rüşvet operasyonu

İstanbul’da düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınan 75 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildi.


  Erdoğan, Özdemir’in düğününe katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel Bölge Milletvekili Mahinur Özdemir ile Rahmi Göktaş’ın düğün törenine katıldı.


  Oyuna gelmeyiz

İĞDIR Valisi Amir Çiçek, ‘’Bugün bizi birbirimize düşürmek isteyenler var. Bu oyuna gelmemeliyiz’’ dedi. Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya’yı, dernek binasında ziyaret eden Çiçek, burada yaptığı konuşmada, derneğin, halkın birlik, beraberlik ve manevi duygularını pekiştirme konusunda yaptığı çalışmaları takdir ettiğini söyledi. Vatanın birliği için şehitlerin canlarını seve seve verdiğini ifade eden Çiçek, ‘’Bugün bizi birbirimize düşürmek isteyenler var. Bu oyuna gelmemeliyiz.


  Çocuk tahliyelerine devam

Kamuoyunda ‘Taş atan çocuklar’ olarak bilinen yasanın yürürlüğe girmesiyle Ağrı M Tipi Cezaevinden 5 çocuk tahliye edildi. Ağrı’da molotofkokteylleri ile polise saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla geçen ay tutuklanan E.K. (14), A.K. (16), E.O. (15), F.D. (16) ile Ö.Y. (14), ailelerine teslim edildi


  Lice’de 2.4 ton esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR'IN Lice ilçesinde 18 ayrı noktaya düzenlenen operasyonda, toplam 2 ton 401 kilogram kubar esrar, 200 gram toz esrar ile 764 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.


  Adlî Tatil bugün başlıyor

YARGIDA ‘’toplu izin kullanımı’’ anlamına gelen adli tatil yarın başlıyor. Adlî tatil süresince nöbetçi mahkemeler görev yapacak ve tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davaları görüşecek.


  ‘Ölüm kavşağı’ kapatıldı

Bursa’nIn Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, açıldığı günden beri sayısız kazaya sahne olan ve vatandaşlardan büyük tepki alan kavşak, Karayolları İzmir 2. Bölge Müdürlüğü’nün yazısı doğrultusunda belediye tarafından kapatıldı.


  “Atık sular enerjiye dönüşebilir”

TRABZON'DA Çevre ve Orman Bakanlığı ile Uluslararası Su Kuruluşu (IWA) arasında protokolü yapılan “Geleceğin Şehirleri” programı çerçevesinde gerçekleştirilen “Stratejik Su Yönetimi Planları” çalıştayı sona erdi.


  Fındık işçileri memnun

Ankara’nIn hasat döneminin başlamasıyla birlikte, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Ordu’ya gelen mevsimlik fındık işçileri, şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Uzunisa Köyü’nde oluşturulan geçici konaklama alanına yerleşti.


  Bediüzzaman Külliyesi açılıyor

“Çağın tefsiri” Risale-i Nur Külliyatının müellifi Bediüzzaman Said Nursî’nın hatırasına Nurs'ta yaptırılan “Bediüzzaman Külliyesi”nin açılışı bugün yapılıyor. Bediüzzaman’ın doğduğu Bitlis’in Nurs köyünde inşa edilen külliyenin açılışına, Türkiye’nin her ilinden Nur Talebelerinin katılması bekleniyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.