02 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kamu, harcamalarda temkinli

Bu yılın ilk yarısında Merkezi Yönetim Bütçesi kapsamındaki 50 kamu kurum ve kuruluşundan sadece 3’ü ödeneklerinin büyük çoğunluğunu şimdiden harcarken, geri kalan kuruluşlar ödenekleri doğrultusunda, harcamalarında temkinli gitti.



İhracatta artış Temmuz’da da sürdü

Yılın ilk yedi ayında ihracatta yüzde 13 artış meydana geldi.



Avrupa’nın Dubai’sine MÜSİAD öncü oluyor

MÜSİAD, Litvanya’nın Klaipeda şehrinde liman ve serbest bölgede Türk Ticaret Merkezi kuruyor. MÜSİAD’ın öncülüğünde kurulacak Türk Ticaret Merkezi’ne ilişkin ön anlaşma Litvanya Ekonomi Bakan Yardımcısı Arnoldas Burkovskis ile MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan tarafından MÜSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen törende imzalandı.



Esnaf haksız rekabet istemiyor

Türkıye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkârın son birkaç yıldır yaşadığı sıkıntılı değişim ve dönüşüm sürecinde devletten destek beklediğini belirterek, ‘’Esnafımız artık haksız rekabete uğramak istemiyor’’ dedi.



Pamuk umut veriyor

Türkıye’de son 1,5 yılda lif pamuğun kilosunda yaşanan yüzde 100’e varan fiyat artışı, önemli üretim merkezlerinden Çukurova çiftçisinin yeniden ‘’beyaz altın’’a yönelmesine yol açtı.



MTV’de son gün

Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksidini ödeme dönemi bu akşam sona eriyor.



Gurbetçiler tavsiye etti, Türkiye’de mağaza açtı

Dünyanin ünlü kişisel bakım ürünleri marketi Alman Rossmann, açtığı iki mağazayla Türkiye pazarına da girdi.



OLEYİS, DİSK’ten ayrılarak HAK-İŞ’e katıldı

Türkıye Otel, Lokanta ve Eğlence Yerleri İşçileri Sendikası (OLEYİS) Genel Kurulu, oy birliğiyle DİSK’ten ayrılarak, HAK-İŞ’e katıldı.



Ramazan yaza denk gelince firmalar hafif ürünlere yöneldi

Ramazan ayına sayılı günler kala gıda sektöründe hazırlıklar yoğunlaştı. Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesi dolayısıyla firmalar aşırı sıcakları da dikkate alarak hafif ürünlere yöneliyor.



Yer kirazı çiftçinin yeni umudu oldu

Geçen hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kuru yemişçiden satın almasıyla gündeme gelen ve ‘’Altın Çilek’’ adıyla tanınan yer kirazı, az zahmetle iyi paralar kazanmak isteyen çiftçilerin umudu oldu.



Cepte tarifeler karmaşık faturalar kabarık

GSM abonelerinin, dahil oldukları paketlere uygun hareket ettikleri halde beklenenin üzerinde faturalarla karşılaştıkları bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.