02 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Filistin, Obama’ya barış planı sunmuş

Filistinli Başmüzakereci Saib Erekat, Filistin yönetiminin ABD Başkanı Barack Obama hükümetine, bütün önemli konuları içeren geniş kapsamlı bir barış planı sunduğunu söyledi.


Pakistan sele teslim

Pakistan’ın kuzeybatısını vuran muson yağmurlarının neden olduğu sellerde can kaybı sayısının 1300’ü, selden etkilenenlerin sayısının da bir milyonu g

Irak’ta hükümet kurma çalışmaları çıkmazda

Irak Millî İttifakı, Başbakan Nuri El Maliki’nin ikinci dönem görevde kalmasını reddetti. Maliki’nin partisi yeni bir aday belirleyene kadar hükümet k


  Japonya’daki dağda gazeteciler de öldü

Japonya’da, geçen hafta bir dağcıyı kurtarmaya giden helikopter düştü, 5 kişi öldü. Enkaza ulaşmaya çalışan iki gazeteci de ölü bulundu.


  Özbekistan’da kopyaya karşı cep tedbiri

Özbekİstan’da, üniversiteye giriş sınavları dolayısıyla ülkede faaliyet gösteren cep telefonu şirketleri hizmetlerini geçici olarak durdurdu.


  İran, 3 ABD’liyi yargılamak istiyor

İran, geçen yıl Irak sınırından giriş yaparken tutuklanan 3 Amerikan vatandaşının yargılanması gerektiğini bildirdi. İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest, bu üç kişinin, sınırı yasadışı yollardan geçmeye çalışmak suçundan yargılanacağını söyledi.


  Afganistan’da bomba: 6 ölü

Afganİstan’In güneyinde yola yerleştirilen bir bombanın sivilleri taşıyan bir minibüsün geçtiği sırada patlaması sonucunda ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.