02 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Şehit dedelerini unutmayıp, rahmetle hatırladılar

ERZURUM’UN Narman, Oltu ve Şenkaya ilçelerinde, Sarıkamış Harekâtı’nda şehit düşen binlerce Doğu Karadenizli anısına Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (GESOB) tarafından yaptırılan anıtların açılışı yapıldı.


Dörtyol’da kardeşlik yemeği

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Anadolu toprağının mayasında sevgi hoşgörü, insan kadri bilmenin olduğunu belirterek, ‘’Bu topraklarda yüzyıll

Ciğerlerimiz cayır cayır yanıyor

Bılecık'ın Gölpazarı ilçesinde enerji nakil hattında elektrik telinin kopması sonucu orman yangını çıktı.


  Barınma merkezinde kavga çıktı: 5 yaralı

Kirklarelı Gaziosmanpaşa Yabancı Kabul ve Barındırma Merkezinde İran ve Afganistan uyruklular arasındaki futbol maçında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.


  Çubuk'ta anız yangını

Ankara’nin Çubuk ilçesindeki bir tarlada çıkan yangında yaklaşık 500 dönüm anız yandı. Alınan bilgiye göre, Güldarpı Mahallesi’ndeki bir mobilya fabrikasının yakınında başlayan anız yangını kısa sürede etkisini artırdı.


  Deniz Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu

Kastamonu’nun Abana ilçesinde bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilen Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinin ikinci gününde liman etkinlikleri yapıldı. Abana limanındaki deniz etkinlikleri kapsamında yüzme yarışları, yağlı direk, ördek kapma ve tekne yarışları gerçekleştirildi.


  Hemzemin geçitte kaza: 1'i ağır 2 yaralı

İzmır’ın Selçuk ilçesinde trenin hemzemin geçitte araca çarpması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Nazilli’den İzmir yönüne giden makinistler Metin Keskin (42) ve Ali Karahan (49) yönetimindeki 32208 sefer sayılı yolcu treni, Selçuk ilçesi yakınlarındaki kontrolsüz hemzemin geçitte, İlhan Bozuk’un (22) kullandığı 35 LAC 29 plakalı özel otomobile çarptı.


  Tıp fakültelerinde kadavra sıkıntısı

Selçuk Ünıversıtesı (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı ve Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, yeni tıp fakültelerinin açılmasıyla kadavra sıkıntısının arttığını, sıkıntının tıp eğitimini aksatacak seviyelere yaklaştığını söyledi.


  İstanbul’da kumar operasyonu

İstanbul’da 3 ayrı yere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, kumar oynadığı ve oynattığı ileri sürülen 128 kişi gözaltına alındı.


  Fındık işçisi ırmakta boğuldu

Ordu’ya fındık toplamak için gelen genç serinlemek için girdiği ırmakta boğuldu. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte fındık toplamak için Siirt’ten Ordu’ya gelen Hasan Yılmaz (18) Turnasuyu mevkisinde serinlemek için girdiği Melet Irmağı’nda boğuldu.


  Deniz suyundan içme suyu üretim tesisi açıldı

Balikesır’ın Marmara ilçesine bağlı Avşa beldesinde (Avşa Adası), yaptırılan deniz suyundan içme suyu üreten tesisin açılışı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yaptı. Günlük 4 bin ton deniz suyunun içme suyuna dönüştürüldüğü tesisin Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıdığını söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.