02 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

35. madde hepten kaldırılsın

CHP’nın ‘darbelere dayanak’ diye gösterilen Türk Silâhlı Kuvvetleri İç Hizmetler Kanunu’nun 35. Maddesi’nin kaldırılması önerisiyle ilgili tartışmalar devam ediyor.


Kısmî iptal gerekçesi Resmî Gazete’de

CHP tarafından “7.5.2010 günlü, 5982 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun”un iptali için yapı

Mahkûmlara mozaik kursu

Hatay E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda, mahkûmların topluma kazandırılması projesi kapsamında başlatılan çalışmada, cezaevinden çıktıktan s


  Vural: Anayasayı seçimden sonra hep beraber yapalım

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, anayasanın seçimden sonra kurulacak hükümet ile birlikte yapılması teklifinde bulundu.


  'BALYOZ' DÜĞÜMÜ

Yüksek Askerî Şûrâ, gündemindeki terfî, temdit, emeklilik ve ihraç dosyalarını görüşüp karara bağlamak üzere Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Daha önce Erdoğan'la iki kez bir araya gelen Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ'la, toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Gül'ün de bir görüşme yapması dikkat çekti.


  "Torba kanun" Resmî Gazetede

Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmî Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı.


  4 sivil mayın kurbanı

Batman’da mayın patlaması sonucu, aralarında eski Batman Baro Başkanı Sedat Özevin’in de bulunduğu 4 kişi öldü.


  Darbeciler terfi ettirilmesin

Özgür-Der Antalya Temsilciliği gerçekleştirdiği basın açıklaması ile gündemi değerlendirdi. Antalya Kapalı Yol Havuz yanında gerçekleştirilen basın açıklamasını grup adına Ayten Çetinkaya tarafından okundu.Basın açıklamasında “Başörtüsüne özgür


  Vatandaşı tahrik eden birileri var

İçışlerı Bakanı Beşir Atalay, olayların ardından Hatay’a ve Dörtyol’a özel istihbarat ekipleri gönderdiklerini belirterek, ‘’Dün onları çağırdım, dinledim. Olaylar, hiç öyle geriden göründüğü kadar yalın değil’’ dedi. AKP Ankara İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı, parti genel merkezinde yapıldı.


  Nurs’taki külliyenin açılışını Bitlis Valisi yaptı

Bediüzzaman’ın akrabası Hikmet Okur’un öncülüğünde yapımı tamamlanan “Bediüzzaman Külliyesi”nin açılışını Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz yaptı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.