17 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Sessiz gecede patladılar

FENERBAHÇE, Spor Toto Süper Lig mücadelesinin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Medical Park Antalyaspor karşısında coştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Young Boys karşısında iki maçta da ortaya konulan performansla düş kırıklığı meydana getiren sarılacivertli ekip, cezası nedeniyle Kadıköy'de seyircisinden yoksun çıktığı mücadelede, rakibini 4-0'la geçerek adeta patlama yaptı. ''Devler Ligi''nden elenmenin ardından sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe, sakatlıkları düzelen bazı futbolcuların da takıma katılmasıyla lig karşılaşmasında daha toparlanmış ve mücadeleci bir görüntü ortaya koydu.

Fenerbahçe'de, geçen sezon yaptığı sportif direktörlük görevinin ardından bu sezon takımın teknik direktörlüğüne getirilen Aykut Kocaman, takımıyla ilk lig maçından galibiyetle ayrıldı.Young Boys ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu mücadelelerinde bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan sarılacivertli ekip, ligdeki ilk maçıyla birlikte resmi maçlarda galibiyetle tanıştı.En son 20012002'de sezona bir Türk teknik adamla, Mustafa Denizli ile başlayan Fenerbahçe, geride kalan 8 sezonun ardından 9. sezonda Aykut Kocaman yönetiminde yeniden bir Türk teknik direktörle sezona giriş yaptı.

NİANG GELDİ, SEMİH GOLLERİYLE COŞTU

GOL sorunu nedeniyle Fransa'nın Olympique Marsilya takımından Mamadou Niang'ı transfer eden Fenerbahçe'de, forvet oyuncusu Semih adeta coştu. Bu sezon resmi maçlarda ilk kez 11'de forma şansı bulan sarı-lacivertli ekibin ''Nöbetçi golcüsü'', takımının Medical Park Antalyaspor karşısında ilk yarıda bulduğu iki önemli pozisyonda da etkili vuruşlarıyla topu filelere gönderdi.

17.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon iyi başladı

  Yalancı bahar mı?

  BEŞİKTAŞ AVANTAJ ARIYOR

  Sessiz gecede patladılar

  Fenerbahçe'de yeni transferler imza atıyor

  Guti İstanbul'da taraftarla buluşuyor

  Golcüler ve kaleci Hakan formda

  Sakatların durumu

  TEOFİLO KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

  “12 Dev Adam” aldığı yenilgilerle üzdü

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.