21 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Yunanlılar turdan umutlu

YUNAN gazeteleri, PAOK ve AEK'in Avrupa Ligi play-off turu ilk maçlarını 1-0'lık skorlarla kazanmalarını ilk sayfadan verdi.

PAOK'un Fenerbahçe maçıyla ilgili gazeteler, PAOK'un stadı yangın yerine çeviren taraftarın büyük desteğiyle önemli bir galibiyet aldığını yazdı. PAOK'un herkesi duygulandırdığını ve büyük bir ruhla oynadığı yorumunu yapan gazeteler, İstanbul'da tur için gerekli ilk adımın atıldığında birleşti.

AVANTAJ PAOK'TAN YANA

Yunanistan, İstanbul göçmeni Rumlar tarafından kurulan PAOK ve AEK'in galibiyetleriyle sevindi. AEK, Dundee United takımını 1-0'la geçerek tur için avantaj sağladı. Spor gazetelerinden Goal, PAOK ve AEK'yı manşetten verdi ve "Çiftbaşlı kartallar korku saldı" başlığını kullandı. Sport Day gazetesi ise "Avrupa- Havayolları" başlığını kullanarak tur için avantaj sağlandığını yazdı.

MAÇIN SKORU 4-0 OLMALIYDI

Selanik bölgesinin en büyük spor gazetesi Spor, PAOK'un galibiyetini "Türk yiyici" manşetiyle verdi. Maça "20" sayfa ayıran gazete, 1-0 yerine maçın 4-0 bitmesi gerektiğini savundu. Gazete, topun PAOK'a haksızlık yaptığı yorumunda bulundu. PAOK'un maçta kaçırdığı net fırsatların, ilk maçtan turu garantilemeye engel olduğu ve her şeyin İstanbul'da belli olacağını yazdı.

MEŞALELER NASIL SOKULDU?

Seyircinin taşkınlık yapmadan PAOK'u eski günleri hatırlatan biçimde coşkuyla desteklediğini yazan gazete, 205 kişi civarındaki Fener taraftarının ise tahriklerde bulunduğunu savundu. Sahaya siyaset sokulmaya çalışıldığını belirten spor gazetesi, "Bunlar akıllanmayacaklar!" başlığı kullandı. Fener, taraftarının en güzel şekilde ağırlandığı belirtildi. Gazete, Fenerbahçe taraftarının maç sırasında yaktığı meşalelerle ilgili Türk tarafının verdiği bilgiye göre, meşalelerin stada ekmek içerisinde sokulmuş olduğunu belirtti. Meşaleler, Ramazan ayı olması nedeniyle taraftarın yanlarında getirdikleri ekmeklerle iftar edeceklerini söylemeleriyle güvenlik kontrolünden geçirilmiş.

21.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Bank Asya 1. Lig'de sezon başlarken

  Tur uzak değil ama..

  Robinho kimin olacak?

  Yunanlılar turdan umutlu

  Liverpool'u korku sardı

  Eski başkan Faruk Süren:Adnan Sezgin gitmeli

  Galatasaray şimdi de Drenthe'yi takibe aldı

  F.Bahçe'nin Avrupa'da henüz galibiyeti yok

  Beşiktaş, İstanbul Belediye karşısında 3 puan arıyor

  SPOR TOTO SÜPER LİG'DE 2. HAFTA

  BANK ASYA 1. LİG'DE PROGRAM

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.