25 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Ette fiyat bilmecesi

DAHA önce ithal edilen hayvanların etlerinin toptan kilosunun 13 liradan verildiği kasapların kıymayı ve kırmızı eti yüksek fiyattan satması, tüketiciler ile Et ve Balık Kurumu yetkililerinin tepkisini çekti.



SIRBİSTAN’DAN KASAPLIK HAYVAN ALINACAK

BU ARADA, Et ve Balık Kurumu (EBK), Sırbistan’ın Sancak Bölgesi’nden, doğrudan kasaplık hayvan alacak.



Sebze meyve ihracatı sevindiriyor

ANTALYA'DAN yılbaşından bu yana yapılan yaş meyve sebze ihracatı yüzde 32,74 oranında artarken, en fazla artış yüzde 336,12 ile Polonya’ya gerçekleşti.



Sıcaklar, fiyatları arttırdı

ANTALYA Ziraat Odası (AZO) Başkanı Halil Ordu, aşırı sıcakların ürünün yanmasına neden olduğunu ve sebze ve meyve fiyatlarının artmasına yol açtığını bildirdi.



Kaçakçılık hız kazandı

GÜMRÜKLERDE 2005 yılından bu yana 2 milyar 560 milyon liralık kaçakçılık olayı ortaya çıkarıldı.



Tekstil ihracatı 3,7 milyar dolara ulaştı

İSTANBUL Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Türkiye’nin tekstil ihracatının, 2010 yılının Ocak–Temmuz döneminde 2009 yılının eş dönemine kıyasla yüzde 22,3 oranında artışla 3,7 milyar dolara ulaştığını söyledi.



Maden suyu satışlarında Ramazan bereketi

RAMAZAN ayının, sıcak yaz günlerine denk gelmesi nedeniyle maden suyu satışlarında yüzde 10-15 oranında artış olduğu bildirildi.



Otomotiv, 600 bin kişiye istihdam sağlayacak

DENETİM ve danışmanlık firması Ernst & Young’ın hazırladığı ‘Otomotiv Sektörü Raporu’na göre Türkiye, önümüzdeki yıllarda bu alanda ‘parlayan yıldız’ olmaya devam edecek.



Tatlılarınız Kenton’dan

TÜRK damak tadına en uygun hazır tatlıları üretmeyi ve geleneksel lezzetleri nesilden nesile sürdürmeyi ilke edinen Kenton, yeni çeşitler ekleyerek zenginleştirdiği Geleneksel Türk Tatlıları Serisi’yle, Ramazan ayında tüm aileyi bir araya getiriyor.



Sabancı Holding, 100 süpermarket açacak

SABANCI Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, 100 yeni süpermarket açacaklarını bildirdi.



Mekke’ye 27 milyar dolarlık yatırım

Suudİ Arabistan hükümeti, ülkedeki diğer şehirlerin gelişimine örnek olacak şekilde Mekke’ye 27 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.