25 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

İyi bir kaleci şart


Tribün terörünü protesto ettiler

BANK Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Mersin İdmanyurdu maçında çıkan olayları protesto etmek amacıyl

SIRADA LİVERPOOL VAR

BURSASPOR'U yenerek Süper Kupayı müzesine getiren, ligde de Ankaragücü ve Fenerahçe galibiyetleriyle liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, UEFA Avrup


  Niang: Formam çok çekiliyor

FENERBAHÇE'NİN yeni transferi Mamadou Niang, alışma devresinin iyi geçtiğini belirterek Fransız futbolu ile Türk Futbolu arasındaki farklardan bahsetti.


  Beşiktaş yola çıkıyor

BEŞİKTAŞ, Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile 26 Ağustos Perşembe günü yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı için bugün Helsinki'ye gidecek.


  Sercan Yıldırım 3. sınavdaehliyetine kavuştu

OTOMOBİL tutkusu ile tanınan Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, 2 kez başarılı olamadığı ehliyet sınavını 3. girişinde geçerek ehliyetine kavuştu.


  Küfreden 6 taraftara 15 bin TL para cezası

MERSİN Amatör Süper Lig'de mücadele eden Erdemli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Mehmet Morgül, yaklaşık 2.5 yıl önce yapılan bir karşılaşma sırasında bazı taraftarların kendisine küfrettiği gerekçesiyle başlattığı hukuk mücadelesini kazandı.


  Glowacki önce sakatlandı,ardından kızı ameliyat oldu

TRABZONSPOR'UN sezon öncesi Wisla Krakow takımından kadrosuna dahil ettiği ve ortaya koyduğu futbol ile beğeni kazanan oyuncusu Glowacki, önceki akşam iki şansızlığını bir arada yaşadı.


  Nevin Yanıt Avrupa'da ayın atleti seçildi

AVRUPA şampiyonu milli atlet Nevin Yanıt, Avrupa Atletizm Birliği'nin (EAA) kendi internet sitesinde düzenlediği ankette, temmuz ayının en başarılı bayan atleti seçildi.


  Demirel: En görkemli açılışı Türkiye yapacak

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın resmi açılış gecesiyle ilgili ayrıntılar, düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.