13 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

ATİNA CAMİİ DENİZ KUVVETLERİ ARAZİSİNE YAPILACAK

Eğİtİm Bakanlığı ile Atina Çevre Planlaması Organizasyonu arasında varılan anlaşma sonucunda caminin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının tedarik edeceği 17 dönümlük bir alana inşa edilmesine karar verildiği kaydedilirken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı üst düzey yetkililerinin konuya ilişkin açıklamalarında, “Cami için ayrılan bölgenin, halkın kolayca ulaşabileceği bir yer olması nedeniyle tercih edildiğini” vurguladıklarına dikkat çekilmişti.


Yunanistan’da cami tartışması büyüyor

Yunan basını, Yunanistan’ın başşehri Atina’da cami olmaması dolayısıyla, Müslümanların kamuya açık meydanda bayram namazı kılmak zorunda kalmalarının

Fitneci camiye de karşı

Hollanda’dakİ aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri İslâm karşıtı “Fitne” filminin yönetmeni Geert Wilders, New York’ta Dünya Ticaret Merkezi’ne i


  ABD Pakistan’da füze saldırısı: 4 ölü, 3 yaralı

ABD’nİn Pakistan’da bugün erken saatlerde düzenlediği füze saldırısında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.


  ABD’nin çekilmekten başka seçeneği yok

Talİban örgütü, ABD’nin Afganistan’a barışı getirme şansını kaybettiğini ve ülkeden şartsız olarak çekilmekten başka çaresinin olmadığını iddia etti.


  İran, üç Amerikalıdan birini serbest bırakmaya hazır

İran, bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan üç Amerikalıdan birini kefaletle serbest bırakmaya hazır olduğunu bildirdi.


  HÖH liderine para cezası

Üyelerİn çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu muhalif Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin (DPS-HÖH) Genel Başkanı Ahmet Doğan’a milletvekili olarak bir yıldır parlamentoya gitmediği gerekçesiyle 27 bin 314 leva (yaklaşık 27 bin TL) para cezası kesildiği açıklandı.


  Brezilya’da çiftlik köleleri kurtarıldı

Brezİlya makamlarının, ülkenin güneydoğusundaki iki eyalette köle şartlarında tutulan 95 çiftlik işçisini kurtardıkları bildirildi.


  Korsanlar Japon mürettebatı soydu

Endonezya açıklarında seyreden bir Japon otomobil ulaştırma gemisine çıkan korsanlar, 19 mürettebatın değerli eşya ve parasını gasp etti.


  Hollanda’da belediyeden göçmenlere iyi haber

Amsterdam Belediyesi, Hollanda’da uzun bir süre ikamet eden göçmenlerin uyum kurslarını takip etme ve uyum sınavına girme zorunluluğuna gerek olmadığını bildirdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.