15 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

En beyefendisi hamsi

BALIKLARIN da tıpkı insanlar gibi birbirinden üstün yönleri ve karakteristik özellikleri bulunduğu, en duygusal balığın kırlangıç, en cesurun lüfer, en beyefendinin hamsi, en kurnazın kefal, en zevkine düşkününün ise morina olduğu belirtildi.


‘Bursa Ovası’na tel örgü

BURSA’NIN verimli topraklarını bünyesinde barındıran ovanın artık daha fazla kaçak yapılaşma kurbanı olmasını istemeyen Büyükşehir Belediyesi, bu konu

Bu dolmuşçuları kim durduracak?

ÖNCEKİ gün İstanbul’da bir dolmuşun kırmızı ışıkta sür'atle geçmesi sonucu meydana gelen ve 13 kişinin öldüğü kazanın ardından Ankara’da da trafikte b


  Kekova koylarında temizlik yapılıyor

ANTALYA’NIN Demre ilçesine bağlı Üçağız Köyünde, Deniz Temiz Derneği TURMEPA tarafından köy muhtarlığına bağışlanan tekne ile Kekova koylarında temizlik çalışması başlatıldı.


  Konya’dan Pakistan’a dost eli

SEL felâketi dolayısıyla zor günler yaşayan Pakistan halkı için harekete geçen Konya’daki Dost Eli Derneği, 3 bin aileye un, yağ, pirinç, çay, şeker ve su gibi gıda maddelerinden oluşan yardım paketi dağıttı.


  YİBO’nun yatakhane bölümünde patlama

HAKKÂRİ’NİN Yüksekova ilçesindeki Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun (YİBO) yatakhane bölümünde meydana gelen patlamada, büyük çaplı maddî hasar oluştu.


  Yangın çıktı, 6 gecekondu kullanılamaz hale geldi

ANKARA’DA gece saatlerinde çıkan yangın sonrası 6 gecekonduda büyük maddi hasar meydana geldi.


  Sigaradan çıkan yangında 1 kişi öldü

İzmir’in Buca ilçesindeki bir evde sigaradan çıktığı bildirilen yangında 1 kişi öldü. Alınan bilgiye göre, Buca 44 Sokak’ta 50 yaşındaki emekli Rıfat Kocapara’nın bulunduğu tek katlı binadan duman yükselmeye başlaması üzerine, çevredekiler durumu itfaiyeye bildirdi.


  Gecekondu sahipleri uzun vadelerle ev sahibi yapılacak

ANKARA’NIN Mamak ilçesinde tapusu ya da tapu tahsis belgesi bulunmayan vatandaşlara arazi tahsis edilerek, gecekondu sahipleri uygun fiyat ve uzun vadelerle ev sahibi yapılacak.


  İmamın evini taşladılar

ANKARA’NIN Bala ilçesine bağlı Kesikköprü Mahallesi’nde görev yapan imam ve müezzinin ev ve araçlarına saldırı düzenlendi.


  Kılıçlar’ın adı bir sokakta yaşayacak

İSRAİL askerlerinin, Gazze’ye insanî yardım götüren ‘’Mavi Marmara’’ gemisine saldırısında şehit düşen Cevdet Kılıçlar’ın adı, Kayseri’de bir sokağa verildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.