15 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

YATTARA'NIN DÖNÜŞÜ

TRABZONSPOR'UN Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, bu sezon gösterdiği performansla eski sezonlardaki başarılı günlerine dönüş yaptı.


Güneş: Güzel goller bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, sabırlı ve akıllı oynamaları, ayağa pas yapmaları ve gollerin de gelmesiyle Sivasspor'un direncini ve inancı

Rijkaard 3 puana sevindi

SPOR Toto Süper Lig'e iyi bir başlanğıç yapamayan ve Avrupa defterini de erken kapatan Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, 1-0 biten Gazian


  Bıçaklanan antrenör konuştu

BANK Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçında bıçaklı saldırıya uğrayan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın sağlık durumunun iyi olduğu, bugün taburcu olmasının beklendiği öğrenildi.


  Fenerbahçe dışında büyükler kazandı

Spor Toto Süper Lig'de 2010 - 2011 sezonunun 4. Hafta maçları Pazartesi akşamı oynanan 4 karşılaşma ile tamamlanırken, günün önemli maçında Trabzonspor, konuk ettiği Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek en farklı galibiyeti aldı.


   TOPLU SONUÇLAR


  NBA’DE KALICI OLACAĞIM

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak, Türk basketbol tarihine geçen (A) Milli Takımı'nın başarılı oyuncularında Ömer Aşık, elde ettikleri başarıya rağmen buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.


  200 ülkeden 1 milyar kişi ekranda izledi

TÜRKİYE'DE düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda televizyon izlenme oranında rekor seviyeye ulaşıldığı bildirildi.


  ABD Açık'ta Nadal'ın ilk zaferi

TENİSTE sezonun 4'üncü ve son ''Grand Slam'' mücadelesi olan ABD Açık'ta tek erkekler şampiyonu, 1 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal oldu.


  Dünya Halter Şampiyonası yarın Antalya'da start alıyor

HALTER Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Dünya Halter Şampiyonası'nda erkeklerde ilk 6, bayanlarda ise ilk 3 içinde yer alacaklarına inandığını söyledi.


  Manisaspor Hikmet Karaman'la anlaştı

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un, teknik direktör Hikmet Karaman ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.


  Marsel Bosna-Hersek'te ikinci tura yükseldi

MİLLİ Tenisçi Marsel İlhan, Bosna Hersek'te katıldığı 75 bin dolar ödüllü Banja Luka Challenger turnuvasında birinci turda Sırp Nikola Cacic'i yenerek ikinci tura yükseldi.


  Bucaspor-G.Saray maçı biletleri satışa sunuluyor

SPOR Toto Süper Lig'de Cumartesi günü oynanacak Bucaspor–Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu.


  FIFA kokartlı hakemler hastalara moral verecek

FIFA Kokartlı Hakemler, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek hastalara moral verecek.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.