15 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

ULUSLARARASI OSMANLI SEMPOZYUMU

17 Eylül Cuma günü Söğüt’te başlayacak olan sempozyum, daha sonra Bilecik Üniversitesi Konferans Salonunda devam edecek.



İstanbul’un 100 yıllık tarihî süreci belgelendi

İSTANBUL’UN 100 yıllık kentsel ve tarihsel süreci belgelendi. ‘1910-2010 Kent, Yapılı Çevre ve Mimarlık Kültürü Sergisi’ 15 Eylül’de santralistanbul’da açılıyor.



NT, bin 200 kişiyle kalem açarak eğitim yılına başladı

NT Mağazaları 2010–2011 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenci ve öğretmenlerin bütün ihtiyaçlarını karşılamak için 111 mağazasında sezon açılışını gerçekleştirdi.



Osmanlı sanatı ile büyüleneceksiniz

KOLEKSİYONERLERİN buluşma noktası koleksiyonerim.com, Eylül ayı konsepti ile koleksiyon tutkunlarını nadir rastlanan Osmanlı eserleri ile buluşturuyor.



Dünyaca ünlü çini ustası adına sempozyum

DÜNYACA ünlü çini ustamız Sıtkı Olçar adına, KÜSAV (Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) liderliğinde “Çini Ustası Sıtkı Olçar ve Kütahya Çiniciliğine Katkıları” başlıklı sergi, sempozyum ve panel düzenleniyor.



Topkapı Sarayı Müzesi kitabı BKG’den çıktı

TOPKAPI Sarayı’nın tarihi, mimarisi, bölümleri, el sanatları, silâhları, Sultan portreleri ve daha önce günyüzüne çıkmamış fotoğrafları ilk kez “Topkapı Palace Museum” kitabında bir araya geldi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.