17 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Pakistan’da selzedeler yine sokakta kalacak

HAYATA Destek Derneği Pakistan’da çadır dağıtımı hizmetini hızlandırdı.


Uyum sorunu var

ALMAN Sosyal Demokrat Parti Berlin Eyalet Parlamentosu Alman Sosyal Demokrat Parti (SPD) üyesi Dilek Kolat, Almanya’da uyum sorununun var olduğunu anc

Ban: “Kıbrıs sorununu ‘çözülemez’ ilân ederim”

BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon’un, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas’la üçlü görüşme gerçekleştirilmesini g


  Bulgaristan'da baş müftülük krizi

BULGARİSTAN Müslümanları Baş Müftülüğü, 1989 yılında sona eren komünizm rejiminde siyasi polis ajanı ve Baş Müftü olan Nedim Gencev’in bir özel güvenlik şirketinin elemanlarını kullanarak, Razgrad ve Dobriç kentlerinde müftülük binalarına zorla girmeye çalıştığını bildirdi.


  Türkiye kadar iyi bir dostumuz yok

İRAN Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi, dünyada Türkiye gibi bir dostlarının olmadığını belirterek, İran ile Türkiye arasındaki ticaretin önündeki engellerin kaldırılacağını söyledi.


  Bosna’da acılar hâlâ taze

Bosna-Hersek’İn Tuzla kentinde 1996 yılında dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’un girişimleriyle kurulan DNA merkezi sayesinde, ülkede 1992-1995 yılları arasındaki savaşta katledilen ve cesetleri toplu mezarlara gömülen 20 bin kişinin kimliği belirlendi.


  Almanlar komşuluğu yeniden keşfediyor

Almanya’nIn Hamburg Eyaleti Sosyal İşler Bakanlığı öncülüğünde ‘Komşuluk Birleştirir’ adı altında 22 Eylül 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek proje kapsamında çok sayıda farklı faaliyetler düzenlenecek.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.