17 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Vergi borçlusuna ödeme kolaylığı

Malİye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi borçlarıyla ilgili düzenlemeyi bir an önce çıkaracaklarını bildirerek, ‘’Ama bu kesinlikle bir af değil.



Buğdayın ateşi düşmüyor, ekmeğe zam kaçınılmaz

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) piyasayı dengelemek amacıyla stoklarındaki buğdayı piyasaya sürmesine karşın fiyatların düşmediği, Çukurova yöresinde bir kilogram buğdayın 67-70 kuruş arasında satıldığı bildirildi.



İhracatçılarda yüksek faiz ve düşük kur sıkıntısı

Akdenız Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Tarık Bozbey, enflasyonu karşı son 9 yıldır yüksek faiz ve bastırılmış kur politikalarının uygulandığını belirterek, ‘’Bu ilâç hastalığa iyi gelmiş, ama başka organlara da zarar vermeye başlamıştır’’ dedi.



Babacan: Bankalar ‘müşteri elime düştü’ diyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bankaların işlem ücreti adı altından vatandaşlardan çok yüksek rakamlar talep etmeye başladıklarını belirterek, bu konuda düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.



Atlasjet Rusya’da ortak şirket kuruyor

Atlasjet, Rusya’da havayolu taşımacılık hizmeti sunmak, havalimanı ve kargo terminali inşa etmek ve işletmek üzere Rus inşaat şirketi NPO Mostovik ve Omsk Bölge Valiliği’yle ortak şirket kuracağını açıkladı.



İran’la ticaret 2011’de kriz öncesi hacmine kavuşacak

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İran ile Türkiye arasındaki toplam ticaret hacminin, 2009 küresel krizi öncesindeki ticaret hacmine 2011 itibariyle kavuşacağını söyledi.



IMF’den Pakistan’a düşük faizli kredi

Uluslararasi Para Fonu (IMF), sellerin büyük bir felâkete yol açtığı Pakistan’a 451 milyon dolar tutarında düşük faizli kredi biçiminde acil yardım yapacak.



Tüketicinin güveni azaldı

TÜKETİCİ Güven Endeksi, Ağustos ayında yüzde 0,14 oranında azalarak 87,35’e geriledi. Endeksin 100’den büyük olması tüketici güveninde iyimser durum, 100’den küçük olması tüketici güveninde kötümser durum, 100 olması ise tüketici güveninde ne iyimser ne de kötümser durum olduğunu gösteriyor.



Kriz, İsrail’le ticareti etkilemedi

İsraİl-Türkiye ilişkilerinde yaşanan kriz, turizmi vurmasına rağmen, ticaret beklendiği kadar etkilenmemiş görünüyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.