17 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.BAHÇE'NİN İLACI DERBİ

SPOR Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Eylül Pazar günü yapılacak sezonun ilk derbisi öncesi, Fenerbahçe'nin, ezeli rakiplerine karşı son yıllarda lig maçlarında galibiyet ve gol sayısı açısından büyük üstünlüğü göze çarpıyor.


Trabzon yönetiminde istifalar devam ediyor

TRABZONSPOR'DA 4 yedek yönetici görevi bıraktı. Bordo-mavili kulüpte 1461 Trabzon kulübü ile ilişkilerden sorumlu olarak görev yapan yedek yönetici De

Şenol Güneş'ten anlamlı ziyaret

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk kez forma giydiği Erdoğduspor Kulübü'nü ziyaret ederek, anılarını paylaştı.


  Voleybolda en büyük sınav başlıyor

VOLEYBOLDA en önemli organizasyonlardan biri olan ve Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) tarafından düzenlenen Dünya Grand Prix Finalleri'nin Avrupa elemeleri bugün başlıyor.


  12 Dev Adam'a verilen prime iptâl dâvâsı

DÜNYA Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Basketbol Takımı oyuncuları ile teknik kadroya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 28,5 milyon TL prim verilmesi işleminin, Anayasa'nın eşitlik ilkesiyle yasal gerçeklere aykırı olduğu gerekçesiyle yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açıldı.


  Zlatan İbrahimovic Milan'da golle başladı

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, E, F, G ve H gruplarında ilk hafta maçları tamamlandı.


  Banvit Basketbol Turnuvası 29 Eylül'de başlayacak

BANVİT'İN, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) ile bu yıl 6'ncısını düzenleyeceği, ''BanvitTÜBAD Basketbol Turnuvası'' 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yapılacak.


  Beşiktaş'a ayrılan derbi biletlerinin satışı bugün

SPOR Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Eylül Pazar günü yapılacak sezonun ilk derbisinde konuk Beşiktaşlı taraftarlara ayrılan biletler bugün satılacak.


  Ömer Aşık yeni takımı Chicago Bulls'a katılıyor

DÜNYA 2.'si olan (A) Milli Basketbol Takımı oyuncularından Ömer Aşık, yeni sezonda NBA'de formasını giyeceği Chicago Bulls'un hazırlık kampına katılmak için bugün ABD'ye gidecek. Atatürk Havalimanı'ndan THY uçağıyla Chicago'ya gidecek Aşık, yeni takımının sezon öncesi hazırlık çalışmalarına katılacak.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.