24 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İsrail vahşeti BM raporuyla belgelendi

BM uzmanları, İsrail’in, Gazze Şeridi’ne yardım konvoyuna baskında ve sonrasında “uluslar arası insan hakları yasası” da dahil uluslar arası hukuku ihlâl ettiğini bildirdi.


‘Kur’ân yakma’ kınansın

İSLÂM ülkeleri Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi’nin, ABD’de Kur’ân-ı Kerim yakılması planlarını kınaması için harekete geçti. İslâm Konferans

Katin’de yeni belgeler

RUSYA'NIN 1940 yılında Katin Ormanı’nda Polonyalı esirlerin öldürülmesiyle ilgi 20 bin yeni belgeyi Polonya tarafına verdiği bildirildi. Rus Savcı Saa


  Barışı Rus Yahudileri engelliyor

ABD eski başkanlarından Bill Clinton, Ortadoğu’da barışın sağlanmasına en büyük engelin İsrail’e göç eden Rusya kökenli Yahudiler olduğunu söyledi. Eski Başkan, “İsrail’in yüzde 16’sı Rusya kökenli Yahudiler... Filistin’le başlatılan barış sürecinde en gerçek tehlike de bu” değerlendirmesinde bulundu.


  Kara Kıt’a yoksulluğu yenemiyor

BİRLEŞMİŞ Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) yayımladığı raporda, bazı Afrika ülkelerinin kalkınmada ve ihtilâfları azaltmakta büyük başarı elde etmiş olsalar bile, çoğu Afrika ülkesinin yoksulluğu yenmekten çok uzak olduğu belirtildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.