24 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Mesut: Müslüman, Hıristiyan her oyuncu maç öncesi duâ ediyor

REAL Madrid’in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, AS gazetesinde yayımlanan demecinde ‘’Bernabeu kısa zamanda futbolumuzu alkışlayacak’’ dedi.


5 maçta 7 puan kabul edilemez

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig’de 5 maçta aldıkları 2’şer galibiyet ve mağlûbiyet ile 1 beraberlik sonucunda elde edil

Lider Bursa, Buca’yı ağırlıyor

GEÇEN hafta G. Antep deplasmanındaki maçı tatil edilen lig lideri Bursaspor, 6. haftanın açılış maçında Bucaspor’u konuk ediyor.


  Umut: Teo attıkça takım rahatlıyor

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Umut Bulut, şampiyonluğa takım olarak inandıklarını ve iyi mücadele ettikleri zaman kendilerini şampiyonluktan bir şeyin alıkoyamayacağını söyledi.


  Panamalı Valdes millî patron oldu

PANAMA'NIN gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak kabul edilen, eski oyuncu Julio Cesar Dely Valdes, ülkesinde millî takımın başına getirildi.


  İnter, yine lider

İTALYA Birinci Futbol Ligi’nde (Serie A) 4. hafta mücadeleleri bir maç dışında tamamlanırken, son 5 yılın şampiyonu FC Inter, 2010-2011 sezonunun 4. haftasında liderlik koltuğunu ele geçirdi.


  Mourinho istedi,çimler değiştirilecek

REAL Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, son oynanan Espanyol maçından sonra ‘’patates tarlası gibi bir sahada oynamak kolay değil’’ dediği Santiago Bernabeu Stadı’nın çimi, 300 bin Avro karşılığında değiştiriliyor.


  Kartal’da Guti ve Nobre’ye özel tedâvi

BEŞİKTAŞ, Medical Park Antalyaspar ile yarın oynayacağı Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.


  Ufuk takımla çalıştı Misimoviç dinlendi

GALATASARAY, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 26 Eylül Pazar günü oynayacağı Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.


  6. HAFTANIN PROGRAMI:




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.