25 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Babacan: Sıcak para ağırlıklı bir yapı var

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, krizin ikinci safhasına geçildiğini belirterek, ‘’Şu anda maalesef sıcak para ağırlıklı bir yapı var. ‘Maalesef’ diyorum çünkü doğrudan yatırımlar azaldı" dedi.



Topraksız ortamda sebze üretilecek

EDİRNE’NİN İpsala ilçesinde kurulan serada, topraksız ortamda sebze üretilecek. İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kumdere mevkinde Green Life Seracılık (GLS Tarım) tarafından kurulan seranın açılışında yaptığı açıklamada, topraksız ortamda sebze üretimine başladıklarını belirtti.



Et bulamayan yumurta yesin

KONYA Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Ali Aydoğan, kırmızı etin pahalandığı, beyaz et fiyatlarının tırmanışa geçtiği bugünlerde en ucuz ve sağlıklı protein kaynağının yumurta olduğunu belirterek, ‘’Her zaman et almaya para yetiştiremeyenlere yumurta yemelerini öneriyoruz’’ dedi.



Bakan: İthal et konusunda kaygıya hiç gerek yok

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, ithal et konusunda ‘’Kaygıya hiç gerek yok’’ dedi. Eker, AKP Genel Merkezindeki Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına gelişinde gazetecilerin sorularını cevapladı. ‘’İthal et konusunda kaygılar olduğunun’’ hatırlatılması üzerine Eker, ‘’Kaygıya hiç gerek yok.



ET İTHALATINA SICAK BAKMIYORUZ

Tekirdağ Özel Et Kombinası Genel Müdürü Zekai Tırpan, ‘’Her ne kadar kesim koşullarının görülmesi için bizleri ülkelere dâvet etseler de kesik et ithalatına sıcak bakmıyoruz’’ dedi.



GSM şirketinin aldığı “cayma bedeli’’ haksız

YENİMAHALLE Tüketici Sorunları Hakem Heyeti, numarasını başka GSM şirketine taşıyan tüketiciden alınan sabit ücret ve ‘’cayma bedeli’’nin iadesine karar verdi.



ÖİV ile 30 milyar lira para toplandı

GAZİ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Kızılot, 1999 yılından bu yana Özel İletişim Vergisi (ÖİV) ile 30 milyar lira toplandığını bildirdi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.