25 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Trabzon'a 40 bin kişilik stat

TRABZONSPOR Kulübünde vekaleten asbaşkanlık görevini de yürüten kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat işi ihalesinin sonuçlanmasıyla bu konuda resmi adımların birer birer atılmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.


Yobo: Türkiye'de çok sıkı futbol oynanıyor

FENERBAHÇE'NİN Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo, içinde bulundukları durumdan çıkmaları için kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Alex: Derbiden önce kafam ikiye bölündü

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, internetteki resmi sitesinde Portekizce yazdığı yazısında, ''Beşiktaş maçında kafam, eşim ve Fener


  Beşiktaş evinde Medical Park Antalya ile oynuyor

BEŞİKTAŞ ile Medical Park Antalyaspor, bugün ligde 31. kez karşı karşıya gelecek. İnönü Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.


  Boğaziçi Cimnastik Şenliği Ahmet Cömert'te başlıyor

CİMNASTİK Federasyonu tarafından 24'üncüsü düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Artistik Cimnastik Turnuvası bugün İstanbul'da başlayacak. Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki organizasyon iki gün sürecek.


  Nuri Şahin: Millî forma için sıramı bekliyorum

ALMANYA'NIN Borussia Dortmund takımında forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, Türk Milli Takımı'nı tercih ettiği için bugüne kadar en ufak bir pişmanlık duymadığını bildirdi.


  Teofilo'ya millî dâvet

TRABZONSPOR'UN Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'in ülkesinin milli takım kampına çağrıldığı bildirildi. Bordomavili kulüpten yapılan açıklamada, ''Kolombiyalı oyuncumuz Teofilo Gutierrez'e milli takımından davet geldi.


  Real Madrid Benzema'yı Manchester City'e vermiyor

REAL Madrid, Karim Benzema'nın Manchester City'e gönderileceğine dair haberlerin doğru olmadığını açıkladı.


  Pehlivanlar Nar Festivalinde er meydanına çıkacak

ANTALYA Döşemealtı Belediyesi'nin düzenlediği 7. Geleneksel Nar Festivali'nde yağlı pehlivan güreşlerinin de yer alacağı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada festivalde 2010 yılının en iyi nar üreticilerinin seçileceği ifade edildi.


  Sampras: Nadal Federer'e ait rekorları kırabilir

TENİSİN efsane isimlerinden Amerikalı Pete Sampras, Rafael Nadal'ın, 16'dan fazla Grand Slam turnuvasını kazanabileceğini ve Roger Federer'e ait bu rekoru kırabileceğini söyledi.


  İngiltere'de haftanın maçı bugün: Chelsea-M. City

CHELSEA takımının yıldız oyuncularından Frank Lampard'ın, Premier League'de bugün Manchester City ile deplasmanda yapılacak maçta forma giyemeyeceği açıklandı.


  Kabataş Beşiktaş Derneği'nden İbrahim Üzülmez'e özel ödül

KABATAŞ Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş Futbol Takımı'nın tecrübeli ismi İbrahim Üzülmez'e özel ödül verdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.