05 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Puan farkı kapanıyor

Spor Toto Süper Lig'de 7. haftada Bursaspor, yenilgisiz liderliğini sürdürdü. İstanbul Büyükşehir'e konuk olan Bursasspor, golsüz eşitlikle biten karşılaşmadan 1 puanla ayrılırken, bu sezon ilk kez puan kaybetmesine karşın yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Bir maç eksiği bulunan yeşil-beyazlılar'ın, ligde 16 puanı bulunuyor. Bursaspor'un en yakın takipçisi, sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yenip, 2 basamak yükselen Trabzonspor oldu. 14 puan ve averajla ikinci sırada bulunan Trabzonspor'un golünü, Şenol Güneş'in altyapıdan bulup, keşfettiği Mustafa Yumlu kaydetti. Trabzonspor bu galibiyetle birlikte geçen haftaki sürpriz Manisaspor yenilgisini unutturdu ve zirve yarışında yine iddialı bir durama geldi.

Bu hafta en büyük darbeyi Beşiktaş aldı. Trabzonspor'da bıraktığı 3 puan yüzünden puan cetvelinde 13 puanla 5. sıraya geriledi. Perşembe akşamı Viyana'da Rapid Wien'i 2-1 yenerek UEFA'da yoluna devam siyah-beyazlı futbolcuların dinlenmeden çıktığı Trabzon deplasmanında yorgunlukları yüzlerinden okunuyordu. Transferin son gününde yaptığı flaş transferlerle bütün umudunu lige veren Galatasaray taraftarlarını yine üzdü. Karabük deplasmanında sürpriz bir yenilgi alarak 12 puanla 7. liğe kadar düştü. Fenerbahçe ise Kasımpaşa maçı ile birlikte çıkışını Gençlerbirliği karşısında da sürdürdü. Bu maçta Niang'ın mükemmel performansı ile sonuca giden sarı-lacivertli ekipte pozitif futbol ve futbolcular arasındaki yardımlaşma öne çıktı.

Günün diğer maçlarında, Sivasspor sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. Medical Park Antalyaspor ise evinde Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Antalyasporlu Kerem bu maçta performansı ile göz doldurdu. Son 2 haftanın başarılı takımı Manisaspor'u deplasmanda 2-0'la geçen Kayserispor 3. sıraya yerleşti.

EROL DOYRAN

[email protected]

05.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Puan farkı kapanıyor

  Trabzon bu sevinci tam 3 sene bekledi

  SAHADA YANLIŞ İŞLER YAPIYORUZ

  Gelenek değişmedi

  Beşiktaş dünyada 26. sıraya yükseldi

  Romario milletvekili seçildi

  Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu bugün dönüyor

  F.Bahçe-G.Saray biletleri satışta

  A Millî Takımı Almanya'da

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  PUAN DURUMU

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.