24 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

KİT’lerde verimlik artacak, maliyetler düşürülecek

Kamu İktisadî Teşebbüsleri (KİT) ve bağlı ortaklıklarında, bütün işletmecilik faaliyetlerinde verimliliği arttıracak ve maliyetleri düşürecek tedbirler alınacak.



Destekler izlenecek ve denetlenecek

Devlet Desteklerinin İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Kanun kapsamında, Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu oluşturulacak. Devlet Desteklerinin İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Kanun, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.



TTK’ya 3 yılda 155 milyon lira yatırım yapılacak

Zonguldak’ta, Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) 2011’de 55, 2012 ve 2013’te 50’şer milyon lira olmak üzere 3 yılda 155 milyon lira yatırım yapılacak.



Babacan: Bu cari açıkla yaşamak zorundayız

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) 24 sandalyeli İcra Direktörleri Kurulunda 9 sandalyeye sahip gelişmiş Avrupa ülkelerinin 2 sandalyeyi, gelişmekte olan ülkelere bırakmayı G20 Bakanlar toplantısında kabul ettiğini bildirdi.



Cam Sil yenilendi

Cam temizleyici kategorisine adını veren lider marka Cam Sil yenilendi.



Yasak, sigara üretimini azalttı

Türkİye’dekİ sayılı sigara üreticilerinden Mersin’de kurulu European Tobacco AŞ’de kapalı alanda sigara içme yasağının getirilmesinin ardından üretimde yüzde 25 azalma kaydedildiği bildirildi.



Büro Memur-Sen: Memurluk tek tip olmalı

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, kamuda istihdam modeli olarak yalnızca 4/A kadro sisteminin uygulanması gerektiğini savundu.



İcradan satılık et

İstanbul Maltepe’deki bir borçluya ait, şu an piyasa değeri 3 bin-3 bin 500 lira olan 100 kilogram et, 1.200 lira muhammen bedelle icraya düştü.



Deniz ve göl manzarasında kahvaltı keyfi, Ohri'de

Ohrı Balık Restaurant, göl ve deniz manzarasında balık keyfinin dışında şimdi Pazar günleri açık büfe kahvaltı hizmeti de veriyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.