24 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kadıköy'de dev heyecan

TÜRK futbolunda gözler bugün Kadıköy'de olacak. Fenerbahçe ile Galatasaray, dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


Başkanların derbi karnesi

FENERBAHÇE ile Galatasaray arasındaki derbi maçla birlikte iki kulübün başkanları, başkan sıfatıyla birbirlerine karşı 7. kez derbi heyecanı yaşayacak

101 yıllık rekabette F.Bahçe 139-116 önde

FENERBAHÇE ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bugün yapacakları derbiyle birlikte, tarihlerinde 366. kez karşı karşıya gelecek.


  15 Rumen gazeteci derbiyi izlemeye geldi

FENERBAHÇE ile Galatasaray futbol takımlarını bugünkarşı karşıya getirecek Spor Toto Süper Lig'deki derbiye, basın mensuplarının ilgisi de büyük oldu.


  Spahija: Savaş suçlusu değilim, haberler yalan

FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Neven Spahija, kendisinin savaş suçlusuymuş gibi gösterildiği haberin gerçek dışı olduğunu bildirdi.


  Islık çalarak rakip oyuncuyu yanıltan kaleciye soruşturma

UEFA, ıslık çalarak rakip takımın hücumunu durduran Barcelonalı kaleci Jose Pinto hakkında disiplin soruşturması başlattı.


  Rıza Çalımbay Sivaspor'un başına geçiyor

SÜPER Lig'in 9. hafta maçında Bucaspor ile 1 - 1 berabere kalan Sivasspor'da maç sonrası teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran yönetim arayışlarını hızlandırdı .


  Fenerbahçe'nin 199 milyon TL borcu olduğu açıklandı

FARUK Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nda sarı - lacivertli kulübün borcu açıklandı.


  Schuster'e yönetim desteği

BEŞİKTAŞ'IN 2. Başkanı Metin Keçeli, Alman teknik direktör Bernd Schuster'e olan inançlarını kaybetmediklerini ve sonuna kadar güvendiklerini belirterek, şöyle konuştu; "Biz Schuster'e sonuna kadar güveniyoruz.


   SÜPER LİG'DE BUGÜN


   BANK ASYA 1. LİGDE BUGÜN




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.