27 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.Saray yanılttı

Süper Lig'de 9. hafta sonunda lider Bursaspor, deplasmanda Ankaragücü'nü 5-1 yenerek koltuğunu yine kaptırmadı. Bu galibiyetle puanını 23'e çıkaran yeşil-beyazlılar, Şampiyonlar Liginde aldığı başarısız sonuçları da bir nebze olsun unutturmuş oldu. Geçen haftanın flaş ekibi olan ve Galatasaray'ı evinde 4-2 yenme başarısını gösteren Ankaragücü bu yenilgi sonrasında 13 puanla 8. sırada yer aldı. Bursaspor'u 20 puanla ikinci sırada takip eden Trabzonspor ise, evinde ağırladığı Gençlerbirliği önünde ilk yarıda çok kötü bir futbol sergiledi. Bu yarıda rakibin golüne de engel olamayan bordo-mavili ekip, maçın ikinci yarısında eski parlak günlerine döndü. Özellikle sağdan Serkan Balcı'nın geliştirdiği ataklar Trabzonspor'a galibiyeti getiren en önemli unsur oldu.

Sıralamada 20 puanla 3. sıraya oturan Kayserispor, Beşiktaş'ı son dakikada attığı golle yenerken, üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışında iddialı bir duruma geldi. Teknik Direktör Şota'nın genç bir ekiple yola çıkmasına rağmen Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi güçlü takımlardan alınan puanlar sarı-kırmızılı camiaya büyük bir sevinç yaşattı. Süper Lig'de oynadığı Manisaspor ve Trabzonspor ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki Porto karşılaşmalarından yenik ayrılarak taraftarlarını üzüntüye sokan Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında da kaybetti. Puansız dönen siyah beyazlılar, 13 puanla 7. sırada yer bulabildi.

Haftanın en önemli maçı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynandı.Ligdeki ilk beraberliğini 5. haftada evinde 1-1'le diğer ezeli rakibi Beşiktaş karşısında alan Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde de sahasında 2 puan kaybetti ve ligdeki 2. beraberliğini alarak, puanını 17'ye yükseltti. Ligin 7. haftasında Kardemir D.Ç. Karabükspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray, 8. haftada ise evinde Ankaragücü'ne 4-2 gibi farklı bir skorla yenildikten sonra Hollandalı teknik direktör Rijkaard ile yollarını ayırdı. Hafta içinde teknik direktörlüğe 2. kez Hagi'yi getiren sarı-kırmızılılar, yeni teknik direktörüyle ilk puanını aldı. Bu sezon ligde şu ana kadar 4 galibiyet, 4 yenilgisi bulunan Galatasaray, ilk beraberliğini alarak puanını 13'e çıkardı.

EROL DOYRAN

[email protected]

27.10.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray yanılttı

  Beşiktaş hasta

  5 YIL ÖNCESİNE DÖNÜŞ

  9 haftada 13 teknik direktör işsiz kaldı

  Niang kıvranıyor

  Trabzonspor'da Teofilo izinsiz gitti

  Bursaspor'da herkes golcü

  TOPLU SONUÇLAR

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.