17 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Dünya bayram yapıyor

Rusya’nın başkenti Moskova’da farklı milletten inananlar gece geç saatlerden itibaren Merkez Camiini doldurdu. On binlerin sokaklarda bayram namazı kıldığı başkentte havanın yağmurlu olmaması sevindirdi. Evlerinden getirdikleri seccadeleri ya da satın aldıkları duvar kâğıtlarını yere seren yapan Müslümanlar tramvay yolunda saf tuttu.


Obama: Kurban ortak değer

ABD Devlet Başkanı Barack Obama yayınladığı bayram mesajında, Kurban Bayramında, dünyadaki tüm Müslümanların, Hz. İbrahim’in oğlunu Allah’a kurban etm

Medvedev: Kurban İyiliğin sembolü

Kurban Bayramının iç temizliğin, iyiliğin ve dürüstlüğün sembolü olduğunu kaydeden Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, “Kurban insanları iyiliğe v


  En etkili garantör AB değerleridir

YUNANİSTAN Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluş yıl dönümü sebebiyle yazılı bir açıklama yaptı. Dışişleri Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, BM Genel Sekreteri Ban Kimun ile KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas arasında, 18 Kasımda New York’ta yapılacak üçlü görüşmeye değinildi.


  İran: Batı ile anlaştık

İRAN, nükleer programlarıyla ilgili olarak yapılacak görüşmelerin zamanlaması hakkında Batı ile anlaşmaya varıldığını bildirdi.


  Polonya’da sigara yasağı yürürlükte

POLONYA’DA kamuya açık yerlerde sigara yasağı yürürlüğe girdi.


  Hıristiyan cemaati, pankartla Kurban Bayramını kutladı

ŞEHRİN en işlek caddesi Şehit Pamir üzerinde bulunan Ortodoks Kilisesinin duvarına asılan ‘Tüm Müslüman âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlarız’ yazılı pankart ile bayram kutlandı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.