17 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yatırımda aslan payı ulaştırmanın

Kamuda en çok yatırım ulaştırmaya yapılacak. Bu sektör, önümüzdeki yıl 15,3 milyar lira ile yatırımlardan aslan payını alacak.



Uçak bilet fiyatlarına tepki

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, havayolu şirketlerinin bilet fiyatlarını bayram ve yılbaşı gibi özel günlerde 6-7 katına kadar yükseltiğini belirterek, ‘’Havayolları şirketlerinin özel günleri fırsata dönüştürmelerine izin verilmesin’’ dedi.



Narenciye ihracatı başladı, ama fiyat düşük

Türkİye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri (TYMSİB) Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz, narenciye ihracatının başladığını ancak pazar ülkelerde fiyatların düşük olduğunu bildirdi.



Kredi kartsız, nakitsiz akaryakıt dönemi

Finansal aracılık şirketleri tarafından ‘’taşıt tanıma, müşteri tanıma, akıllı kart’’ gibi elektronik sistemlerle yapılacak akaryakıt satışları önümüzdeki dönemde yaygınlaşacak.



Yumurta üreticileri ihracata yöneldi

Yumurta üretiminin kontrolsüz büyümesi üreticiyi, düşük kur ve azalan teşviklere rağmen ihracata yöneltti. Eylül ayı sonu itibarıyla yumurta ihracatı, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 71 artarak 87,9 milyon tona ulaştı.



İkinci elde ‘kilometre' tuzağına düşmeyin

kONYA'DA ikinci el otomobil satışı yapan Rıfat Çenesiz, son dönemde ‘’Aracın kilometresiyle oynanma ve araç gösterilmeden kapora istenmesi’’ şeklindeki dolandırıcılık hilelerinin yaygınlaştığını anlattı.



Bayram, bıçakçıların yüzünü güldürdü

Yurt dışından getirtilen ucuz bıçaklar sebebiyle zor günler yaşayan dünyaca meşhur Bursa bıçakçılarının yüzünü Kurban Bayramı güldürdü.



Dünya nüfusunun yarısı şehirlerde

Dünya nüfusunun yarısı şehirlerde yaşıyor. Şehirleşme oranının yüzde 50 olduğu 6,9 milyarlık dünyada, 3 milyar 454,3 milyon kişi şehirlerde ikamet ediyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.